Procurorul general: Plângerea familiei lui Dan Condrea este în curs de soluţionare

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat marți că plângerea familiei fostului patron al Hexi Pharma, Dan Condrea, la soluția de clasare a dosarului privind moartea acestuia este în curs de soluționare.

23 aug. 2016, 13:56
Procurorul general: Plângerea familiei lui Dan Condrea este în curs de soluţionare

„E o plângere care este în curs de soluționare”, a spus Lazăr, întrebat, la ieșirea de la CSM, despre contestația familiei lui Dan Condrea.

Pe 20 iulie, Cornelia Adriana Șandru, consilier personal al procurorului general al României, anunța că procurorii Parchetului General au stabilit că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a sinucis și au dispus clasarea dosarului privind decesul acestuia, arată Agerpres.

Raportul de autopsie medico-legală întocmit în cauză de Serviciul de Medicină Legală Ilfov a concluzionat că moartea lui Dan Condrea „a fost violentă, fiind cauzată de leziuni traumatice care s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul”.

La autopsie nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel anterior menționat.