Procurorul vrăjitoarelor a amăgit-o pe Oana Zăvoranu. El încerca să-i scape pe vinovaţi

Oana Zăvoranu, victima perfectă! După ce vrăjitoarele au păcălit-o să le dea casa şi maşina mai mult pe degeaba, a venit rândul procurorului Maximilian Bălăşescu să o inducă pe vedetă în eroare. Pe de o parte, magistratul o asculta pe Oana cum se plângea că a căzut în plasa vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa, iar pe de altă parte, încerca să-i scape pe cei vinovaţi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 21:11
Procurorul vrăjitoarelor a amăgit-o pe Oana Zăvoranu. El încerca să-i scape pe vinovaţi

Totul a pornit de la Sebastian Dobrescu, un interlop învinuit în dosarul „vrăjitoarelor”. Acesta i-a împrumutat Oanei Zăvoranu bani, dar i-a cerut drept garanţie… casa! Aşa s-a trezit vedeta că a rămas fără un apartament. Oana Zăvoranu a făcut plângere, dar procurorul Maximilian Bălăşescu a fost de acord să-l scape pe interlop de acuzaţii, în schimbul a zeci de mii de euro. Magistratul i-a explicat escrocului cum a păcălit-o pe Oana Zăvoranu.

„Şi acum trăieşte cu senzaţia că a fost manevra ta! A ta şi a lui Manix. De aia a tot tras de tine în declaraţii! Eu am aburit-o, eu am încercat să-i zic: Bă, nene! Creierul la toată acţiunea a fost Remus Mincă şi cu Vanessa!”, ar fi declarat Maximilian Bălăşescu, potrivit rechizitoriului.

De altfel, procurorul i-a povestit interlopului şi despre vendeta personală pe care o avea cu soţul vrăjitoarei Vanessa.

„Eu urmăresc altceva în dosarul ăsta! Pe mine nu mă interesează ea, pe mine mă interesează Nat! Nat să stea la puşcărie până o să-mi aduc aminte de el!”, ar mai fi spus acesta.

Numai că Sebastian Dobrescu, cel căruia Maximilian Bălăşescu i-a făcut atâtea confidenţe, l-a denunţat şi l-a băgat după gratii pe procurorul şpăgar.