Produse cosmetice cu întrebuinţări multiple

Ţi s-a terminat demachiantul? Nu găseşti gelul de sprâncene? Nu dispera, avem o groază de soluţii pentru astfel de situaţii! Află ce poţi face cu...

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 10:32
Produse cosmetice cu întrebuinţări multiple

Loţiunea de corp

Ingredient pentru bronzare. Cu un vârf de cuţit de pudră bronzantă amestecată cu lapte de corp te poţi bronza pentru câteva ore.

Parfum de corp. Dacă loţiunea ta este inodoră şi vrei să-i dai aroma parfumului tău (pentru un miros persistent) sau dacă vrei să reinventezi olfactiv loţiunea veche, amestec-o cu câteva picături de parfum.

Spray hidratant. Amestecă într-un recipient cu pulverizator o parte loţiune şi două apă plată şi foloseşte spray-ul pentru a-ţi hrăni pielea sau vârfurile părului.

Pasta pentru ras. Dacă eşti la duş şi nu-ţi găseşti spuma pentru ras, nu apela la săpun, deoarece usucă pielea, ci foloseşte o loţiune hidratantă.

Tratament pentru călcâie. În cazul în care te alegi cu crăpături sau călcâie îngroşate, hrăneşte-ţi din belşug picioarele cu crema de corp şi apoi pune-ţi în picioare soşete de bumbac.

Răcoritor pentru trup. Poţi pune loţiunea la frigider pe timpul verii, pentru ca hidratarea pielii sa fie un prilej de revigorare.

Citeşte pe Cosmopolitan.ro ce alte întrebuinţări poţi da balsamului de buze, rujului sau spray-ului fixativ.