Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

LIDL România a lansat o serie de promoții imbatabile înainte de Paște, care nu trebuie ratate de către clienți. Magazinele LIDL oferă produse de calitate la prețuri foarte accesibile. Mai mult decât atât, unele produse sunt aproape gratuite, iar reducerile sunt de-a dreptul fabuloase.

17 apr. 2023, 15:12
Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Conform catalogului valabil începând cu ziua de luni, clienții pot găsi la LIDL produse de calitate la prețuri foarte bune. Mixul grill de pui și porc costă doar 2,49 lei suta de grame, iar pulpele de pui superioare cu os sunt la un preț similar, de 2,39 lei pentru 100 de grame.

Micii de vită și porc sunt reduși de la 16,99 lei la doar 12,99 lei per kilogram, fiind o alegere excelentă pentru masa de Paște. De asemenea, pentru cei care vor să facă un stoc de lămâi bio, LIDL oferă un preț redus cu 33%. Prețul este de 4,99 lei, spre deosebire de cel anterior de 7,49 lei pentru același produs, scrie Monden.ro.

În perioada sărbătorilor, ofertele LIDL la fructe și legume sunt și mai atractive. Un sac de cartofi de cinci kilograme costă doar 14,99 lei, iar merele Crimson Snow sunt reduse la doar 6,99 lei. Salata verde cu rădăcini este la reducere cu 33%, costând acum doar 3,99 lei.

Stocurile sunt limitate la majoritatea produselor, inclusiv la strugurii albi fără sâmburi și roșiile cherry ciorchine. Un kilogram de struguri costă doar 14,99 lei, iar o cantitate de 500 de grame de roșii cherry ciorchine costă 9,99 lei înainte de Paște.

Citește și: Peste 150 de suflete salvate de Maica Ecaterina. Povestea emoționantă a fostei gimnaste de performanță care își dedică viața copiilor părăsiți