Produse expirate, în cadourile oferite copiilor, de 1 iunie, de o primărie din Prahova

Publicat: Sâmbătă, 02 Iunie 2018 13:03 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Iunie 2018 13:03 // Sursa: romaniatv.net

Mai mulţi părinţi au reclamat la Primăria din Urlaţi, judeţul Prahova, că în pachetele primite de copii, de 1 Iunie, din partea instituţiei, au fost şi biscuiţi care aveau termenul de valabilitate expirat de două săptămâni.

Primarul din Urlaţi, Marian Machiţescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Primăria a oferit copiilor din localitate, de 1 iunie, pachete în care se aflau câte nouă produse. Părinţii au reclamat acolo au găsit biscuiţi care aveau termenul expirat de două săptămâni.

"Am primit peste 20 de sesizări că pachetele de biscuiţi au termenul expirat de două săptămâni. Au fost câte nouă produse oferite. Ele au fost luate cu bani din sponsorizări", a declarat Machiţescu.

Primarul spune că în total au fost cumpărate aproximativ 8.000 de produse, iar angajaţii Primăriei au verificat termenele de expirare prin sondaj. La aceste verificări nu au observat că biscuiţii au termenul de valabilitate expirat.

"Luni o să facem sesizare către OPC, să se ia masuri. Noi am cumpărat produsele de la un engros din Ploieşti. Au fost aceste probleme într-un lot de biscuiţi. Au fost 8.000 de produse, vă daţi seama că angajaţii Primăriei n-aveau cum să verifice acest număr. S-au făcut prin sondaj", a precizat primarul din Urlaţi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cadouri copii Prahova primarie Urlati ziua copilului
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 14:46
Răspunde | Votează email 0 email
Cetatean
Bine ca nu au fost produse furate din tiruri de viceprimarul din Albesti Paleologu.
1
EUR
4.7284
RON
19 Aug
noapte 17 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H