Produsul care dispare de la raftul Lidl chiar înainte de Revelion 2023: „Provoacă stres”

 Și în acest an, Lidl Austria nu va vinde artificii în noaptea de Anul Nou. Numeroase alte magazine sunt așteptate să le urmeze exemplul în curând.

30 dec. 2022, 16:14
Produsul care dispare de la raftul Lidl chiar înainte de Revelion 2023: „Provoacă stres”

“Lidl Austria se va abține și în acest an de la vânzarea de artificii în toate magazinele din țară. Ca o consecință suplimentară, nu vor fi alocate spații de standuri pentru companiile externe de artificii”

, a declarat vineri lanțul de magazine de reduceri într-un comunicat.

LIDL anunță oferta anului! Retailerul german dă o mașină GRATIS până la finalul lui 2022. Ce trebuie să facă românii

Primul supermarket din Austria care a anulat vânzarea acestui produs: artificii

“Din ce în ce mai multe orașe și municipalități din Austria interzic deja focurile de artificii private în noaptea de Anul Nou.”

, au mai transmis reprezentanții Lidl

În plus, “pe lângă zgomot, gunoaie și praf fin”“petardele din noaptea de Anul Nou provoacă în fiecare an numeroase răniri și arsuri”, a precizat compania. “Acesta este motivul pentru care Lidl Austria se abține deja din 2016 de la vânzarea de artificii în magazinele din țară. În plus, în parcările magazinelor nu sunt alocate spații pentru standuri pentru companiile externe de artificii.”

Citește și Surpriza de la Lidl înainte de Revelion 2023, se lichidează stocurile de Crăciun. Preţuri imbatabile la băuturi. Cât costă şampania şi romul cubanez!

“Discuțiile în jurul petardelor din noaptea de Revelion sunt din ce în ce mai intense. În fiecare an, rachetele și petardele poluează mediul înconjurător cu praf fin. Provoacă stres animalelor domestice și sălbatice și rănesc oameni. De aceea, am fost pionieri încă din 2016Ne abținem și în acest an de la vânzarea de artificii în toate magazinele austriece”. Afirmația este a lui Simon Lindenthaler, șeful departamentului de comunicare corporativă și CSR al Lidl Austria.

surse: Heute, ZiarulRomanesc.at