Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Surprize mari pentru români la început de an

LIDL România vine cu noi surprize pentru clienţii săi, la început de an. Retailerul german a făcut public noul catalog de oferte disponibile din 10 ianuarie. Mai mult, clienţii fideli au şansa de a câştiga un produs gratuit oferit de LIDL.

06 ian. 2022, 11:49
Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Surprize mari pentru români la început de an
Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Surprize mari pentru români la început de an

Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Lidl România anunţă un nou concurs pentru clienţii fideli. De data aceasta, cei care mănâncă bio  pot câştiga un produs gratuit.

Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Surprize mari la început de an

LIDL a început anul cu noi surprize pentru clienţi. Catalogul cu cele mai bune oferte disponibile din 1o ianuarie a fost făcut public de către reprezentanţii retailerului german. Mai mult, începând de săptămâna viitoare, LIDL anunţă un nou concurs pentru cei care cumpără produse bio. Aceştia pot câştiga un produs gratuit. Lidl nu a dezvăluit încă despre ce produs este vorba.

„Săptămâna viitoare te așteptăm cu noutăți în stil XXL, un nou concurs Lidl Plus, bunătăți #BioOrganic și multe accesorii pentru casă și mașină”, au transmis reprezentanţii LIDL.

Nu uitaţi să folosiţi aplicaţia LIDL PLUS pentru a beneficia de ofertele speciale ale retailerului.

Vezi AICI cele mai surprinzătoare oferte disponibile de luni, 10 ianuarie 2022.

Citeşte şi Ofertă irezistibilă la Lidl! Produsul la un preț – bombă pe care orice om ar trebui să-l aibă în casă

LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. Cele mai tari gadgeturi se află în magazinele la preţuri de nimic

Clienţii LIDL pot cumpăra în această perioadă un cântar de bucătărie, marca Silvercrest Kitchen Tools, cu doar  30 de lei. Dispozitivul dispune de funcție TARA și sistem automat de oprire. Cântarul are dimensiunile 14,5 x 1,7 x 20 cm, funcționează cu baterii și suportă o greutate maximă de 5 kg.

Un alt gadget care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie modernă este fierbătorul de ouă de mici dimensiuni, oferit tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools. Acesta costă tot 30 de lei şi poate fierbe maxim două ouă. Datorită dimensiunilor de mici, acesta este ideal pentru călătorii.

Dispozitivul are un cablu cu lungime de 80 cm și o putere de 250 W. Fierbătorul este disponibil în culorile verde și albastru.

De asemenea, iubitorii de ceaiuri au la dispoziţie fierbătorul de apă din inox.  Acesta costă doar 100 de lei şi are o capacitate de 1 litru, o putere de 3.100 W și o capacitate de 1,7 litri. Dispozitivul vine cu cablu de alimentare cu lungime de 75 cm.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!