Produsul cu care LIDL urma să dea lovitura de Sfinţii Mihail şi Gavril! Căştile wireless de doar 100 Ron! Anunţul pe care l-a făcut compania despre produs în ultima clipă!

Am intrat deja în luna cadourilor şi a reducerilor de Black Friday, iar magazinele au pregătit o mulţime de surprize pentru clienţii lor.

07 nov. 2021, 11:09
Produsul cu care LIDL urma să dea lovitura de Sfinţii Mihail şi Gavril! Căştile wireless de doar 100 Ron! Anunţul pe care l-a făcut compania despre produs în ultima clipă!

Am intrat deja în luna cadourilor şi a reducerilor de Black Friday, iar magazinele au pregătit o mulţime de surprize pentru clienţii lor.

De Sfinţii Mihail şi Gavril, Lidl îşi surprinde clienţii cu o pereche de căşti wireless, cu numeroase beneficii, la un preţ mult mai mic decât cele de pe piaţă. În general, astfel de căşti, dacă vreţi să fie de calitate, costă câteva sute de lei, în cel mai bun caz.

Căştile In-Ear, True Wireless, cu funcţia Bluetooth, sunt disponibile pe mai multe culori, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Puteţi opta pentru cele gri, verzi, bleumarin sau vişinii.

Beneficii

  • Tehnologie litiu polimer
  • Fără efect de memorie
  • Descărcare foarte mică
  • Performanţă înaltă
  • Eficient şi prietenos cu mediul

Totuşi, în ultimul moment, Lidl a făcut anunţul care i-a întristat pe cei care au pus ochii pe căştile – minune. Anuntul companiei din ultima clipă e „produs indisponibil din motive logistice”.

LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie

LIDL, oferte irezistibile, pot fi cadoul ideal pentru bărbaţi. Produse la preţuri de chilipir în toate magazinele, ofertă limitată

Lidl va vinde accesorii utile pentru mașină înainte de venirea iernii. Începând de luni, 8 noiembrie, o serie de accesorii auto, utile înainte de venirea iernii, vor fi disponibile în rafturile Lidl.

Un încărcător de baterie auto cu funcție de pornire, marca Ultimate Speed, va costa 229 de lei. Aparatul va putea fi folosit pentru baterii de 12 V sau 6 V și are capacitatea să detecteze un acumulator defect sau epuizat. Dispozitivul permite selectarea programului de reîncărcare cu ajustare optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate informații precum: procesul de încărcare, tensiunea și starea încărcării.

Utilă în orice portbagaj ar putea fi o lanternă de lucru cu LED. Cea pe care o va vinde retailerul german se poate prinde de suprafețe metalice datorită magnetului de care dispune. Produsul va fi oferit la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este 2-în-1: lanternă și baghetă luminoasă.

Lidl va avea în ofertă un compresor portabil, care va costa 169 de lei. Aparatul va funcționa la temperaturi de până la -21 de grade Celsius, potrivit producătorului. Pe ecranul LCD sunt afișate informații despre starea de încărcare și procesul de încărcare. Dispozitivul oferă o presiune maximă de 4,1 bar și dispune de patru acumulatori de 500 mAh. Compresorul poate fi alimentat cu electricitate de la priza mașinii, iar în cutie sunt incluse mai multe accesorii.

Lidl va vinde și un gadget auto SilverCrest, respectiv un încărcător auto. Dispozitivul va costa 20 de lei și include două porturi USB care oferă încărcare rapidă. În pachet este inclus un cablu cu lungime de 100 de cm. Toate produsele prezentate beneficiază de garanție de 3 ani.

Din oferta de accesorii auto vor mai face parte: o mașină de înșurubat cu impact, capace pentru roți, capre auto sau produse pentru organizarea portbagajului.

LIDL vinde un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi