Produsul cu care LIDL vrea să dea lovitura de Crăciun. Se găseşte la raft de luni şi are un preţ de pomană

Lild România vine de luni cu noi oferte interesante. dacă nu aveţi idei de cadouri sau dacă vreţi să faceţi stocuri pentru masa de Sărbători, aveţi o ofertă de nerefuzat din 6 decembrie.

05 dec. 2021, 21:40
Produsul cu care LIDL vrea să dea lovitura de Crăciun. Se găseşte la raft de luni şi are un preţ de pomană

Lidl a dat lovitura cu adidaşii şi vrea să repete figura în acest an de Sărbători cu un alt produs.  Dacă adăugăm faptul că Lady Gaga face reclamă acestui produs, am putea . De luni, conform comunicatului oficial al magazinului, fanii Lidl pot avea parte de noul produs pentru un preț modic, în jur de 60 de lei.

Atenţie! S-au băgat cozonaci la LIDL cu 50% umplutură la un preţ de nimic! Au 2 kilograme fiecare şi arata de îţi lasă gura apă! Vezi cât costă!
Lady Gaga face reclamă unui nou produs Lidl. Este vorba despre un pulover de Crăciun care are logo-ul Lidl pe el. Produsul va fi disponibil în magazine de luni, conform unei reclame de pe Facebook a Lidl Irlanda. Momentan, nu se știe dacă produsul va fi disponibil și în România, dar sunt produse similare la preţuri ceva mai mici.

Imaginea o arată pe Lady Gaga în posterul pentru filmul House of Gucci, în timp ce actorul Adam Driver poartă un pulover marca Lidl. Lidl va dona o liră sterlină din încasările obținute din fiecare pulover cumpărat către serviciile Childline ale NSPCC.

Acesta va fi cel de-al doilea pulover de Crăciun marca Lidl, după cel de anul trecut, care a costat doar 7,99 lire sterline, adică aproximativ 45 de lei.

Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun. Cumpără cele mai inedite cadouri la preţuri de nimic

Fanii Lidl vor ști că brandul s-a extins în domeniul hainelor, iar puloverul de Crăciun în ediție limitată extinde gama de produse sold-out.

Îmbrăcămintea de marcă proprie a magazinului a devenit o senzație virală la începutul acestui an, cei care au creat tendințe căutând gama la modă care prezenta culorile lor îndrăznețe.

Gama de îmbrăcăminte Lidl a devenit atât de populară, încât pantofii de sport s-au epuizat în magazine și au apărut pe Ebay la prețuri cuprinse între 200 și 300 de lire sterline.

În România, cele mai interesante sunt însă puloverele cu LED-uri și sunete, disponibile atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei. Puloverele au elemente luminoase și scot sunete de sezon și pot varia de la un model mai pentru „geeks” cu „Downloading X-Mas”, la variante cu reni.

Oferta de Crăciun include și pijamale, șosete și alte decorațiuni pentru casă, toate cu tematică de Crăciun.

Pulover cu LED, fete, Lupilu, 39,99Lei

Material: poliacril
Toate puloverele au LED-uri încorporate, cu efect de lumină intermitentă
Puloverul cu ren redă o melodie de Crăciun la apăsarea nasului renului

În România, pe lângă globuri, beteală și alte accesorii sclipitoare, Lidl pune la bătaie tot felul de instalații luminoase, pentru ca pomul împodobit să capete încă un strop de strălucire. Instalațiile preferate de români costă 119 lei și conțin cu 1000 de LED-uri economice și durabile, cu lumină albă caldă.

Are 8 efecte luminoase: 4 efecte de lumină intermitentă, 2 efecte de variere a intensității, 1 efect de mixare și 1 lumină constantă. Instalația are și temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică, cu protecție împotriva stropilor de apă (IP44). Pentru interior și exterior, sunt variante disponibile: instalație cu o lungime totală de 16 m, din care 10 m cablul de alimentare, instalație cu o lungime totală 35 m, din care 5 m cablul de alimentare.

Cutii cadou la Lidl

Deluxe Cafea boabe Costa Rica 500 g
Deluxe Selecție de nuci în ciocolată 300 g
Deluxe Aceto balsamico di Modena IGP 250 ml
Deluxe Panettone trio 280 g
Deluxe Sărățele cu sare și brânză 300 g
Deluxe Terine franțuzești 6 x 90 g
Deluxe Lichior cremă irlandeză de ciocolată 0,7 L

Favorina Panettone classico 1 kg
Allini Prosecco Frizzante Conegliano 0,75L
Bellarom Cafea măcinată Guatemala 200 g
JD Gross Praline fructe de mare 250 g
Alesto Mix Nuts Royal 200 g
Sondey Selecție biscuiți cu unt 500 g

Românii își pot dona bateriile vechi în magazinele Lidl România

Pentru că sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător sunt câteva dintre cuvintele-cheie în anul 2021, oficialii magazinelor Lidl România au decis să lanseze o campanie la nivel național, ce implică reciclarea bateriilor și acumulatorilor vechi.

Campania are loc pe teritoriul României și este valabilă pe tot parcursul lunii decembrie, inclusiv pe data de 31. Concret, reprezentanții supermarketelor Lidl din țară îi așteaptă pe toți românii să-și aducă bateriile vechi de acasă și să le depună în magazinele din cartier.

Asta nu este tot! Clienții celebrului retailer german ce vor participa la campanie sus menționată vor avea parte de o mare surpriză și vor primi gratuit 7 baterii noi de la brandul Aerocell, perfecte pentru a le înlocui pe cele vechi.

„La campanie pot participa toate persoanele fizice, indiferent de vârstă, care aduc baterii și acumulatori portabili uzați în cuantumul stabilit. În cadrul Campaniei „Reciclează înțelept! Fiecare baterie contează!”

Organizatorul, prin intermediul Partenerului, oferă la schimb o baterie nouă model AA marca AEROCELL pentru 7 baterii uzate / acumulatori uzați predate, indiferent de marcă. Persoanele fizice care aduc spre schimb in cadrul unei predări de baterii / acumulatori uzați  mai mult de 210 baterii sau acumulatori portabili uzați vor primi 30 de baterii noi”, se arată în comunicatul oficial Lidl România.