Produsul de care este dependentă Carmen Brumă. Nu îi lipsește niciodată din geantă: „Este important pentru o femeie”

Produsul de care este dependentă Carmen Brumă. Chiar dacă are 46 de ani, vedeta arată întotdeauna ca scoasă din cutie. Are o siluetă impecabilă, dar nu se rezumă numai la atât, îngrijirea pielii și machiajul sunt și ele la fel de importante.

06 oct. 2023, 23:02
Produsul de care este dependentă Carmen Brumă. Nu îi lipsește niciodată din geantă: „Este important pentru o femeie”

Produsul de care este dependentă Carmen Brumă. Recent, prezentatoarea a fost invitată la deschidearea unui nou magazin de cosmetice dintr-un mall din Capitală și a mărturisit care este accesoriul care nu-i lipsește din geantă.

Citește și: Carmen Brumă, totul despre premenopauză și menopauză: „Este o perioadă pe care femeile din România o privesc ca pe o rușine”

Produsul de care este dependentă Carmen Brumă

Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care sunt produsele esențiale de make-up, din punctul de vedere și ce nu lipsește niciodată din trusa sa de machiaj.

Îmi place să folosesc produse de calitate, la un preț rezonabil. În trusa mea trebuie să existe neapărat o pudră compactă pentru că am un ten înspre gras și cel mai bine mă înțeleg cu pudra compactă, de mai multe nuanțe, astfel încât să pot să ‘sculptez’ fața, să îmi ascund defectele, să mai subțiez pe unde trebuie, să mai pun în evidență acolo unde este cazul.

De asemenea, cred că o pudră bună și un anticearcăn ar trebui să aibă toată lumea. Dacă ar fi să aleg din toate produsele de make-up câteva, să zicem, să mă încadrez în 5 sau 6,  aș spune așa: un anticearcăn bun, o pudră bună, pentru mine, apoi mi-aș lua un rimel bun, foarte important, ceva pentru colorat sprâncenele, blush și neapărat rujul roșu.

Mie îmi place foarte tare să port rujul roșu. Cred că rujul roșu se potrivește oricărei femei. Este un accesoriu foarte important pentru  o femeie. Există o nunță  de ruj roșu potrivită pentru orice femeie. Eu am toate nuanțele  posibile. Îmi place să port roșu. Și cel mai simplu sau  cel mai rapid mă machiez atunci când îmi dau cu rujul roșu.

Pentru că atrăgând foarte tare atenția și încărcând foarte mult  zona asta de jos a feței, atunci în partea de sus trebuie să mergi pe simplu, lucruri de bază, un rimel și eventual niște blush în colțul pleoapei”, a declarat Carmen Brumă pentru click.ro.