Rețeta de cheesecake preparată de Carmen Brumă. „Rezultatul este delicios și sănătos”

Carmen Brumă a dezvăluit rețeta ei preferată de cheesecake pentru urmăritorii săi.

11 sept. 2023, 17:22
Rețeta de cheesecake preparată de Carmen Brumă. „Rezultatul este delicios și sănătos”

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos și echilibrat și reușește să se mențină în formă la cei 46 de ani ai săi. Face mult sport și are o alimentație corectă și echilibrată. Din când în când se mai și răsfață cu deserturi, dar cu puțin zahăr și calorii.

Iată cum prepară Carmen Brumă cheesecake

Ingrediente

  • 1 kg cremă de brânză
  • 500 ml smântână pentru frișcă
  • 6 ouă
  • 150 g zahăr brun
  • 200 g făină
  • zeamă de lămâie
  • esență vanilie
  • stafide
  • praf de copt

„Rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr. O variantă pe care o puteți da inclusiv copiilor. Pentru început, amestecați zahărul cu crema de brânză, folosim cremă și nu brânză de vaci tocmai ca acesta să iasă foarte fin. Apoi, adăugați treptat câte un ou și amestecați. Puneți făina treptat și omogenizați, astfel încât să nu se facă cocoloașe. Adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâie, praful de copt. Apoi, la final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade. Rezultatul este delicios și sănătos.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele sociale.

Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni

Carmen Brumă a spus că sunt două categorii: alimentele de la care nu face eforturi să se abțină pentru că oricum nu îi plac și alimentele care îi plac, dar s-a autoeducat să le consume foarte rar.

Micii, cârnații, toba, șoriciul, caltaboșul, mezelurile, aripioarele și paneurile intră în categoria alimentelor care nu îi plac lui Carmen Brumă și, prin urmare, nici nu face eforturi să se abțină de la ele.

Citește și Carmen Brumă, pachet de nervi după ce a primit o amendă pentru parcare, chiar dacă plătise: „Să trimit eu dovezile, pe timpul meu, din cauza greșelii lor”

În schimb, când vine vorba de cașcaval, cartofi prăjiți, pizza cu brânză, burger, vin roșu sec cu brânză brie, salată de vinete cu maioneză, paste cu sos de brânză sau dulciuri, lucrurile se schimbă. Acestea îi plac, dar Carmen Brumă s-a autoeducat și le consumă foarte rar, la câteva luni. Cât despre dulciuri, pe acestea le mănâncă o dată pe săptămână.