Produsul din comunism care se vinde din nou în magazine. Era nelipsit de pe mesele românilor

Unul dintre produsele nelipsite de pe mesele românilor în perioada comunismului a apărut, din nou, în magazinele din România. Nostalgicii vor da buzna la rafturi.

25 iul. 2022, 20:45
Produsul din comunism care se vinde din nou în magazine. Era nelipsit de pe mesele românilor

Produsul din comunism care se vinde din nou în magazine. Este vorba despre celebra sticlă de sifon. Aceasta va putea fi cumpărată de nostalgici din magazine precum Auchan, Lidl sau Mega Image.

Produsul din comunism care se vinde din nou în magazine. Nostalgicii vor da buzna la rafturi

Citeşte şi Vîntu face apologia comunismului: „Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!”. Avertisment teribil: „România falimentează în mod intenţionat!” VIDEO

O firmă românească a decis se readucă în atenţia românilor celebrul sifon. Acesta era nelipsit de pe mesele oamenilor în perioada comunistă. După evenimentele din 1989. sifonul a dispărut, fiind înlocuit de apa minerală. Acum, acesta a revenit în forţă în marile supermarketuri sub denumirea de „Mr Sifonescu”, potrivit playtech.ro. 

De asemenea, trebuie să ştiţi că preţurile diferă în funcţie de magazin. La Auchan, un litru de sifon costă 2,88 de lei, în timp ce la Mega Image sticla de 1,6 litri se vinde cu 4,95 de lei. Petul poate fi reciclat în zonele amenajate de reciclare din supermaketurile unde există astfel de zone.

Pe lângă acest produs, mai există și alți agenți comerciali care propun spre vânzare de la flacoane de sifon de 2 litri, până la capetele de sifon și celebrele lăzi.

Reamintim că în anii comunismului, neexistând atâtea sortimente de apă minerală pe piață, românii erau mari consumatori de sifon. Băutura era perfectă într-o zi călduroasă de vară. Pe fiecare masă exista cel puțin o sticlă de sifon.

De asemenea, românii obişnuiau să consume vinul cu sifon.

Citeşte şi Orașul din România unde un apartament de 3 camere costă doar 10.000 de euro. Cum arată locuința de 70 de metri pătrați