Ai tăiat porcul? LIDL îți aduce mașina de tocat carne și aparatul pentru umplut cârnați! Cu nici 60 de LEI îți schimbi arsenalul din bucătarie!

Surprizele făcute de Lidl nu se opresc aici. După ce marele retailer a venit cu prețuri de nimic la carnea de porc, acum a scos la bătaie un set de ustensile perfecte pentru prepararea acestui aliment.

09 dec. 2021, 21:40

LIDL îți aduce mașina de tocat carne și aparatul pentru umplut cârnați! Astfel, în magazinele din toată țara putem găsi oferta începând chiar de mâine, 13 decembrie 2021.

LIDL îți aduce mașina de tocat carne și aparatul pentru umplut cârnați! Cu nici 60 de LEI îți schimbi arsenalul din bucătarie!

Astfel, descoperim aparatul de umplut cârnați de la Ernesto, la prețul unic de 59,99 lei. Acesta este din aluminiu, cu o dimensiune între 31,5×10,5x12cm și o capacitate de 0,76l. Acesta vine însoțit de trei capete cu diametre diferite(22mm/19mm/15mm), o garanție de trei ani și mâner ergonomic din lemn, cu ventuză pentru o ancorare sigură de masă.

Un alt aparat foarte bun în această perioadă. este mașina de tocat carne manuală, de la Ernesto. Cu o dimensiune de 21x8x22cm, manivelă cu mâner ergonomic din lemn și cu o montare și demontare rapidă, pentru platuri de masă până la 3 cm are o garanție de trei ani. Aceasta are prețutl unic de 59,99 de lei și vine cu accesori pentru biscuiți, în trei modele și un accesoriu pentru umplut cârnați.

Putem opta și pentru arzătorul din fontă de la Grillmeister, pe funcționare cu gaz, cu dimensiuni de 58,5×20, 38 cm, un consum de 582g/h, tipul de gaz: butan/propan 30mbar și se găsește la prețul de 69,99 lei.

Lidl scoate la bătaie și un set de cârlige măcelar, din inox, 5/10 bucăți. Prețul unui set este de 14.99 lei.

De altfel, cozonacul ca la mama acasă poate fi cumpărat acum de la Lidl. Este pufos, are consistenţă şi îţi rămân şi bani de cadouri, mai ales dacă prinzi promoţiile de la Lidl. Cei care ţin acum Postul Crăciunului pot să treacă peste acest articol dacă vor să nu înaclce restricţiile. Cozonacii de la Lidl au 50% umplutură, sunt dolofani şi nici nu costă o avere.

Campania se desfășoară până pe 19.12.2021, în aplicația Lidl Plus, în limita stocului de produse disponibil în fiecare magazin. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.

Lidl are de joi, 2 decembrie, până duminică, 5 decembrie, reduceri de preț și de 40% la produse din carne, pește și dulciuri, dar și la preparatele de post.  Oferte sunt și pentru clienții care caută cadouri de Moș Nicolae. Produsele la ofertă până la sfârșitul săptămânii au prețuri care încep de la 1,49 lei.

La produsele din carne, salamul de mistreț feliat, vândut în stoc limitat, costă 9,99 lei (80 grame), iar cârnați grill de porc au un preț cu 20% mai mic până la sfârșitul săptămânii.

Citește și: Lidl facilitează cumpărăturile clienţilor săi înainte de Sărbători. Noua opţiune Click&Pick este disponibilă în toate magazinele