Profesor de religie, filmat în timp ce-şi jigneşte elevii: Sunteţi atât de proşti! Băi, nesimţirea ta…

Un profesor de religie de la un liceu din Târgiovişte este acuzat de copii că este violent şi că le vorbeşte urât. Profesorul acuzat spune doar că se exprimă liber. El este anchetat acum de superiori care l-ar putea da afară din învăţământ.

12 apr. 2016, 06:36
Profesor de religie, filmat în timp ce-şi jigneşte elevii: Sunteţi atât de proşti! Băi, nesimţirea ta…

Un profesor de religie de la Liceul „Petru Cercel” din Targoviste a fost înregistrat când ţipa, jignea şi îi bârfea inclusiv pe colegii de cancelarie în timpul orelor de curs. Dascălul verifică curăţenia din clasă şi notele din catalog, iar apoi îşi iese din fire.

Sunteţi atât de proşti! Băi, nesimţirea ta… Eşti un mare nesimţit şi eu garantez că în Bac nu intri! Aveţi nişte profesori proşti, vă spun eu, şi nesimţiţi, şi nişte jigodii ordinare!”, se aude pe inregistrare.

Potrivit stirileprotv.ro, profesorul recunoaşte că pe înregistrări apare vocea sa, însă, susţine că toate cuvintele folosite de el se află în dicţionar şi că sunt doar constatări ale comportamentelor unor oameni.

„Sunt doua cuvinte pe care le folosesc, si in instanta nu poate sa dovedeasca, cuvantul prost si nesimtit nu sunt jigniri, sunt constatari ale comportamentului unor oameni, mergem si in DEX si vedem”, a declarat Adrian Baicu, profesorul de religie.

Cu zâmbetul pe buze, şi directorul liceului spune că are îndoieli cu privire la agresiunile de care e acuzat profesorul.

„Limbajul este foarte dur, zic ca e dur, dar dumnealui agresiune fizica nu cred ca si-a manifestat”, a declarat directorul liceului.

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a început o anechetă, iar profesorul riscă să fie exclus din învăţământ.

Vezi şi: Comportament scandalos pe Facebook al unui fost profesor de religie. Tânărul face avansuri elevelor fără nicio ruşine