Profesor de religie reclamat la Poliţie de mama unui elev pe care l-ar fi bătut la ore

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unui profesor de religie de la o şcoală din Alexandria, judeţul Teleorman. Mama unui elev a reclamat că dascălul l-a agresat pe fiul ei.

26 nov. 2021, 22:03
Profesor de religie reclamat la Poliţie de mama unui elev pe care l-ar fi bătut la ore

Un profesor de religie de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Alexandria este cercetat penal după ce mama unui elev de 10 ani l-a reclamat la Poliţie. Femeia a făcut plângere pe numele profesorului, acuzându-l că i-a lovit copilul în timpul orei de curs.

„La data de 25.11.2021, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Alexandria şi lucrătorii Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi telefonic de către conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12,00, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unităţii de învăţământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său în timpul unei ore de curs din data de 24.11.2021”, a transmis IPJ Teleorman.

Citeşte şi: Profesorii care fac meditaţii, obligaţi să aibă casă de marcat: „E aproape imposibil”

Femeia a mers ulterior la sediul Poliţiei Alexandria unde a depus plângere penală pe numele profesorului de religie pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchetul competent.

Tot în cursul zilei de joi, Poliţia Capitalei a anunţat că agenţi din cadrul Secției 1 Poliție au declanșat verificări cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare în care un profesor de la Liceul Jean Monnet dansează lasciv cu o elevă. Între timp, profesorul de muzică a demisionat, a anunţat directorul Liceului „Jean Monnet”, Diana Răducanu, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Noi mesaje şocante trimise elevilor de profesorul antivaccinist care a fost concediat: „Am şi numărul doamnei Şoşoacă, poate vreţi un scandal de proporţii naţionale. Corijenţa vă paşte”