Profesor găsit mort, într-o pădure, din Botoșani. Primele indicii arată că s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Un profesor care preda la școala din Bucecea, județul Botoșani, a fost găsit fără suflare într-o pădure. Mașina dascălului a fost observată de două colege la marginea pădurii și pentru că li s-a părut suspect, cele două femei au intrat în pădure să-l caute. L-au găsit fără viață, având alături o pușcă de vânătoare.

14 sept. 2023, 10:38
Profesor găsit mort, într-o pădure, din Botoșani. Primele indicii arată că s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Un profesor în vârstă de 51 de ani care preda la școala din Bucecea, județul Botoșani, a fost găsit mort într-o pădure. De dimineață, două colege de cancelarie i-au observat mașina oprită lângă o pădure, în drumul lor spre serviciu.

Cum profesorul nu s-a prezentat la ore, în drum spre casă, cele două femei au trecut din nou pe lângă mașina acestuia. Li s-a părut suspect că mașina colegului lor era abandonată la marginea pădurii, așa că s-au oprit și au intrat în pădure să-l caute. Femeile l-au găsit la aproximativ zece metri distanță de mașină, în pădure, și au sunat imediat la 112.

Citește și: Fostul șef al Poliției Ilfov, implicat într-un grav accident. A fost demis în urma scandalului „azilelor groazei”

Din primele date, profesorul s-a sinucis cu o armă de vânătoare. Bărbatul prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar arma de vânătoare a fost găsită lângă el.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare, protrivit stiri.botosani.ro.

Citește și: El este tânărul care a fost găsit fără viață în Lacul Tarnița. Era profesor în Cluj și luni trebuia să fie alături de elevi lui în prima zi de școală

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.