Profesorul de la Universitatea Bucureşti, acuzat de hărţuire sexuală, a fost sancţionat

Publicat: Miercuri, 21 Martie 2012 14:45 // Actualizat: Miercuri, 21 Martie 2012 18:46 // Sursa: România TV

Timp de trei ani nu va mai putea avansa în carieră. Aceasta este sancţiunea pentru profesorul de istorie de la Universitatea Bucureşti, care a fost acuzat de o doctorandă de hărţuire sexuală. Totodată, el nu mai are voie să participe în nicio comisie din cadrul facultăţii timp de trei ani.

Foto: mplayground.wordpress.com

Profesorul Florin Muller a fost suspendat din comisiile de evaluare, de admitere şi chiar de promovare.

Senatul Universităţii a votat miercuri ca profesorul să fie sancţionat cu una dintre cele mai dure pedepse prevăzute de regulamentul Universităţii.

Potrivit plângerii depuse de tânăra care-l acuză, la sfârşitul unui examen, profesorul a avut un comportament indencent, a luat-o în braţe şi a încercat să o sărute cu forţa.

loading...
9 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 nov 16:32
Răspunde | Votează email 0 email
Alin
acum citesc ce i s=a intamplat prof Muller, da cam ii alunecau ochisiorii...se vor gasi muulti frustrati si hiene de cadrave sa comenteze si sa lase mizerii...
22 mar 19:28
Răspunde | Votează email 0 email
bacalbasaultras
Atentie marita... D-l Florin Muller a fost zarit intrand intr-o farmacie de unde si-a cumparat alifie de cea mai buna calitate, pt ca apoi sa iasa bolborosind diverse fraze pidosnice despre o oarecare pasivitate a numitilor cioro si murad!!! Noi nu ne bagam!!!!
22 mar 13:50
Răspunde | Votează email -2 email
catalin
Comisia putea sa ia masuri si mai dure avand in vedere comportamentul lui Florin Muller din facultate!

Ma bucur ca in sfarsit a aflat o tara intreaga cine e acest mizerabil! Mi-a fost profesor dar si-a pierdut orice urma de respect dupa ce i-a facut Andreei! Imi pare rau ca a trecut saraca prin astfel de trauma dar pe de alta parte ma bucur ca a avut curajul sa ia atitudine!

Nu a fost in zadar! A avut castig de cauza! Nici nu se putea altfel, pentru ca Andreea are o imagine impecabila in facultate, atat in randul colegilor cat si in randul studentilor ca asistenta! E o fata serioasa, bine educata si cu rezultate foarte bune profesional!

In ceea ce il priveste pe Muller, imaginea lui va ramane patata forever acum si la nivel oficial! In particular, oricum toata facultatea de istorie stia cat de bolnav sexual era!
Ma bucur ca lucrurile nu au fost musamalizate si Andreea Badila a creat un precedent in Facultatea de Istorie! Va ramane in istorie ca fiind prima tanara care a avut curajul sa vorbeasca de atitudinea execrabila a unui profesor! Din pacate au fost multe alte cazuri pana la ea, dar fetelor le-a fost teama sa vorbeasca!

Acum studentelor, le va fi mai usor si se vor simti mai in siguranta!

Iar cei care au tupeul sa inventeze ceva negativ de Andreea, nu pot fi decat oameni care nu o cunosc!
22 mar 13:46
Răspunde | Votează email -1 email
Mihaela
Eu am auzit ca a agresat si studenti. :))))
22 mar 13:23
Răspunde | Votează email 1 email
Ioana B
Au existat si alte dovezi in defavoarea lui! Si sa stiti ca o facultate intreaga stia de comportamentul mizerabil al muller! A mai agresat si alte studente!!
22 mar 12:14
Răspunde | Votează email -1 email
Mihaela
cu cateva plangeri din zvonuri si cateva afise, as putea sa-i determin sa-l suspende si pe Barnea
22 mar 12:12
Răspunde | Votează email 0 email
alexandra
ce simplu e, pot sa zic si eu ca m-a agresat oricine si gata il sanctioneaza, nu? ca doar traim intr-un univers kafkian, asa cum bine l-a intuit autorul
21 mar 15:32
Răspunde | Votează email 4 email
Ioana
Felicitari matracucii de Andreea Badila! bursa doctorala prin copiere, admitere pe relatii, acum mai trebuie sa caute unul bazat. si-a facut ceva publicitate! fecioara din camin!
21 mar 19:00
Votează email 3 email
Alin
O fi. Ar nici cu Muller nu mi-e rusine...
1
EUR
4.7509
RON
23 Mar
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H