Profeţia celui de-Al Treilea Tăzboi Mondial care te va băga în sperieţi. Când va începe URGIA

Profețiile și predicțiile sunt lucruri fascinante dar și înfricoșătoare care au mare aderență la public. Alois Ilmaier s-a născut în Bavaria, în 1894 și a murit 1954, în condiții suspecte. Unii susțin că a fost otrăvit. Din cauza profețiilor sale a fost târât de nenumărate ori prin tribunale.

16 nov. 2014, 14:05
Profeţia celui de-Al Treilea Tăzboi Mondial care te va băga în sperieţi. Când va începe URGIA

Conrad Adlmaier, scriitor german, a fost fascinat de viața lui Ilmaier și a hotărât să scrie o carte, bazată pe un interviu al lui Ilmaier, scrie efemeride.ro. Vă prezentăm mai jos, previziunea lui despre cel de Al Treilea Război Mondial.

Citeşte şi Rusia trimite al ŞAPTELEA CONVOI UMANITAR în estul Ucrainei

Va fi în numele păcii. Războiul va începe în Orientul Milociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană. Situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va izbucni în Balcani. Văd o mare și o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiți de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic și negru, celălalt mai înalt cu părul deschis la culoare.

După asasinarea celui de al treilea, începe războiul. Va fi în Balcani, dar nu știu unde. Văd clar trei numere, doi optari și un nouă. Războiul vine de la răsărit. El va veni foarte repede. Văd oameni care stau în cârciumi jucând cărți, când soldații străini vor intra pe ferestre și pe uși. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Mai văd un trei, dar eu nu știu ce înseamnă, trei zile sau săptămâni.

Citeşte şi Declaraţii ŞOCANTE: Adevăratul MOTIV invocat de PUTIN pentru plecarea PRECIPITATĂ de la summit-ul G20

Altă armată mărșăluiește prin Belgrad și se îndreaptă către Italia. Văd mașini ciudate de fier avansând ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Când acest lucru va avea loc, populația fuge plină de panică spre vest. Multe mașini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că își vor abandona mașinile în drum. Tacurile avansează cu mare viteză pe autostrăzi. Nu va rămâne mare lucru din Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, mai ales pe calea aerului. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forța rusă și este de neoprit. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada. După ce orașul de aur va fi distrus, va curge praf galben din cer. Praful va curge până la golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și nici nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare.

Apoi vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai întoarce. Avioanele aruncă praf galben și între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată între Marea Neagră și Marea Nordului. În această zonă, nu crește iarba. Toți oamenii au murit. Rusia întrerupe legăturile cu toți prietenii. Timp de un an, niciun organism nu va mai trăi aici. Oamenii devin negrii și cade carnea de pe ei.

Citeşte şi Angela Merkel AMENINŢĂ Rusia cu noi sancţiuni pentru situaţia din Ucraina

Apoi văd pe cineva venind în zbor, din est și aruncă ceva în mare. Marea se ridică ca un tsunami și inundă tot. Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei se scufundă. Țările de la mare sunt în pericol sunt în pericol să fie înghițite. Valurile vor fi mai mari ca un turn. Insulele dispar. Cine va inhala praful aruncat va muri. Orașul cu turn de fier va deveni victima propriului popor. Ei aprind totul. Este revoluție. Și Italia arde. Papa fuge. În Rusia izbucnește un război civil. Este o masă roșie amestecată cu fețe galbene. Apoi crucea se reîntoarce, cu onor. Poporul rus va crede în Dumnezeu, din nou.