Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au început să se împlinească deja. Românii au ajuns să se confrunte zilnic cu problemele prezise de el

Românii deja simt pe pielea lor faptul că profețiile lui Nostradamus devin realitate. Află despre ce este vorba și ce previziuni mai există pentru anul 2023.

16 iul. 2023, 17:05
Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au început să se împlinească deja. Românii au ajuns să se confrunte zilnic cu problemele prezise de el
Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au început să se împlinească deja. Românii au ajuns să se confrunte zilnic cu problemele prezise de el

Nostradamus a emis câteva profeții înfricoșătoare cu privire la anul 2023. El anticipază posibilitatea izbucnirii unui conflict global devastator, precum și apariția unui mare foc.

Conform interpretărilor, Nostradamus a oferit predicții legate de posibilitatea apariției războiului și a foametei în 2022, iar unele persoane consideră că evenimentele recente, precum conflictul dintre Rusia și Ucraina, pot fi văzute ca o confirmare parțială a acestor previziuni.

Citește și: Baba Vanga, profeție incredibilă pentru 2024. Se apropie cu pași repezi momentul anunțat de clarvăzătoarea supranumită Nostradamus din Balcani

Pentru anul 2023, experții care au investigat profețiile lui Nostradamus au prezentat o nouă serie de evenimente posibile, conform interpretărilor acestui faimos francez care a trăit între anii 1503 și 1566.

Se pare că în 2023, războiului din Ucraina s-ar putea extinde la nivel mondial. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul. De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, ar scăpa de un eventual Armaghedon.

Nostradamus a făcut o previziune tulburătoare cu privire la lipsa de alimente și foamete, afirmând că „oamenii se vor mânca între ei”. În plus, el a anticipat un an cu temperaturi extrem de înalte în regiunea noastră, sugerând că „peștele viu al Mării Negre va fierbe”.

„Mierea va costa mai mult decât ceara de lumânări. Așa de crescut va fi prețul grâului, încât omul va fi stârnit să-și mănânce aproapele în disperare”.

Potrivit interpretărilor lui Nostradamus, există o probabilitate ridicată ca anul 2023 să aducă o schimbare semnificativă la Vatican. Se spune că o profeție indică faptul că un papă tânăr va înlocui Papa Francisc și că acesta va fi considerat „ultimul papă adevărat”.

„Antihristul anihilează curând pe cei trei. Războiul lui va dura 27 de ani. Necredincioșii sunt morți, captivi sau exilați. Pământul va fi acoperit de sânge, cadavre umane, apă și grindină roșie”. Publicația The New York Post a prezentat o perspectivă în care această predicție ar putea fi asociată cu Vladimir Putin, încercând să găsească conexiuni între evenimentele globale și afirmațiile lui Nostradamus.

Printre previziunile mai ciudate ale lui Nostradamus se numără și „lumina de pe Marte care se va stinge”. Există unele sugestii conform cărora această predicție ar putea indica mai degrabă eșecul unei misiuni către Marte, decât faptul că Nostradamus a prezis existența marțienilor, a unei rețele electrice pe Planeta Roșie sau a unei pene de curent pe Marte.

Citește și: Previziunile care îți vor da fiori pe șira spinării! Ce spunea Baba Vanga despre anul 2023