Profeţia terifiantă a unui „călător în timp” pentru iunie 2023: „Mii de familii îi vor pierde pe cei dragi”

Un bărbat care susține că este "călător în timp din 2198" a avut o premoniție surprinzătoare pentru omenire.

18 mai 2023, 18:29
Profeţia terifiantă a unui „călător în timp” pentru iunie 2023: „Mii de familii îi vor pierde pe cei dragi”

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și care vine din anul 2198 a transmis că știe exact anul în care oamenii vor întâlni pentru prima dată extratereștrii.

Utilizatorul de social media, care postează sub numele de utilizator @timetravelexplorer, a obținut peste 124.000 de like-uri împărtășind avertismente ciudate despre ceea ce se pare că se va întâmpla în viitor.

Până în prezent, bărbatul a făcut afirmații despre orice, de la roboți, dezastre naturale și chiar despre sfârșitul lumii. Cu toate acestea, în cel mai recent avertisment al său, presupusul „călător în timp” a pretins că știe anul exact în care viața extraterestră se va face cunoscută oamenilor – și nu este prea departe, notează DailyStar.

În clipul pe care l-a lansat pe platforma TikTok, autoproclamatul „călător în timp” a spus: „ATENȚIE! Sunt un călător în timp din 2198, acest lucru se va întâmpla în următorii 5 – 10 ani. 2026, extratereștrii își fac prima apariție în fața oamenilor. 2024, un vulcan din Europa va exploda, creând pământ. Populația a ajuns la 9 miliarde de locuitori”.

Călătorul în timp, noi profeții terifiante: ”Un cutremur de 9,9 grade pe scara Richter va avea loc în 2023″

Vestea sa vine după ce un alt TikTok-er celebru, care pretinde că este un „călător în timp din 2671”, a afirmat că mii de oameni vor cădea într-un portal de 3,5 km lățime în San Francisco.

Eno Alaric, care este cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, susține că aproximativ 15.000 de persoane vor deschide o groapă uriașă în San Francisco, California, și vor fi duse înapoi în timp – majoritatea dintre ele nu se vor putea întoarce.

Eno Alaric, un TikTok-er care susține că vine din anul 2671, a afirmat, printre altele, că prima mașină a timpului va fi testată cu succes în 2031, doar că persoana care o va testa va fi prinsă în timp până în 2045.

Presupusul „călător în timp” a emis un noi premoniții pe contul său de TikTok – @theradianttimetraveller. După ce a făcut a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni, acum, Eno Alaric a pretins că are detalii despre evenimentele care se vor întâmpla în următorul deceniu, pe care le-a împărtățit într-un videoclip format din două părți.
Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023. Ce se întâmpla pe 12 august

Prima parte, raportată anterior de Daily Star, a oferit detalii despre ceea ce va provoca următoarea pandemie globală – inclusiv de unde va veni virusul.  Dar în a doua parte a oferit detalii despre momentul în care călătoria în timp va deveni posibilă pentru oameni. Potrivit anuțului său, primul test pentru a călători în timp va avea loc în 2031, în Danemarca. Însă, avertizează că procesul va funcționa, dar va fi imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă, pentru că va rămâne blocată în timp până în anul 2045.

În acel clip, Eno Alaric a transmis la ce s-ar putea aștepta omenirea în următorii ani:

2028: O mică gaură de vierme se deschide în apropierea planetei Marte. Gaura de vierme duce către o altă galaxie unde există o planetă 97% similară cu Pământul, permițându-ne să găsim un nou cămin”.

2029: Hyperloop este făcut public în mod oficial. Hyperloop permite călătoria în jurul lumii mult mai rapid decât avioanele. Acesta poate călători din Florida până la New York în 90 de minute.

2030: Oamenii de știință dezvoltă o modalitate prin care oamenii pot comunica cu alte specii. Acest lucru ne permite să aflăm ce știu alte animale și să aflăm cât de inteligente sunt acestea cu adevărat. Majoritatea sunt la fel de inteligente ca și oamenii”.

2031: Primul test pentru a călători în timp are loc în Danemarca. Funcționează, dar este imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă. El a rămas blocat în 2045”.

2032: Orbita planetei Mercur se schimbă la întâmplare și zboară direct în soare, lăsându-ne cu o planetă mai puțin în sistemul nostru solar”.

După ce a precizat că videoclipul face parte dintr-o serie de videoclipuri și că acesta se va concentra doar pe mai și iunie 2023, el a adăugat:

„15 mai: Un tsunami de 228 m înălțime lovește coasta de vest a SUA, în principal San Francisco. Va provoca daune de sute de miliarde de dolari și mii de familii trebuie să-și ia la revedere de la cei dragi.
30 mai: Au loc peste 150 de apariții de OZN-uri, toate aparținând Distanților, care plănuiesc să cucerească Pământul.
12 iunie: Un cutremur cu magnitudinea 9,5 deschide un șanț de 8 km adâncime și 1 km lățime în San Andreas, California. Acesta eliberează mai multe tipuri de animale dispărute, inclusiv Titanoboa, un șarpe care poate crește până la 75 de metri lungime.
14 iunie: 12 persoane primesc superputeri de la energia extremă a Soarelui, inclusiv telepatie și teleportare.
18 iunie: 7 persoane cad din cer după ce au trecut printr-o gaură de vierme creată din greșeală”