Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023. Ce se întâmpla pe 12 august

Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023. Eno Alaric se numește bărbatul care susține că vine din anul 2671 și spune că în vara anului 2023 vor avea loc noi evenimente majore pentru omenire.

02 mai 2023, 16:49
Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023. Ce se întâmpla pe 12 august
Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023

Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023. Eno Alaric este cunoscut pe TikTok, acolo unde este urmărit de zeci de mii de persoane și face fel de fel de pronosticuri. De această dată bărbatul avertizează că un avion va dispărea printr-o „gaură de vierme timp de 12 ani”, chiar în această vară.

Citește și: Previziuni teribile ale „călătorului în timp”: Pământul, zguduit de un cutremur de 9,9 grade Richter

Un „călător în timp” a prezis evenimentele din 2023

În cel mai recent filmuleț, bărbatul a transmis: „ATENȚIE! Sunt un adevărat călător în timp, țineți minte aceste date care vor veni în iulie, august, septembrie 2023”.

Noile premoniții ale lui Eno Alaric

1 iulie: Oamenii de știință și exploratorii descoperă civilizații subterane. În timp ce explorează o peșteră, ei găsesc o deschidere către o altă lume, cu mii de animale și specii noi.

6 iulie: Un grup de adolescenți descoperă un ou de T-Rex și un portal către un alt univers. Grupul trece prin el și descoperă că una dintre căi duce spre Pământul preistoric, unde dinozaurii sunt încă în viață.

12 august: Un leac pentru cancer este în sfârșit descoperit și creativ. Acesta este creat folosind glanda pituitară a unei veverițe, care vindecă cancerul de plămâni și de piele.

17 august: Astronomii găsesc o modalitate de a urmări găurile de vierme și trimit o navă spațială cu echipaj uman într-una.

23 septembrie: Un avion trece printr-o gaură de vierme. Aceasta îi trimite în apropierea unei găuri negre timp de cinci secunde pentru ei, 12 ani pentru toți ceilalți de pe Pământ.

30 septembrie: Inteligența artificială depășește inteligența umană, permițând mai multă tehnologie, dar și un risc mai mare de a pierde controlul”, potrivit Daily Star.