Profeţia unui evanghelist celebru despre războiul ruso-ucrainean: „Putin este constrâns de Dumnezeu. Scopul lui nu este acela de a cuceri Ucraina”

Printre nenumăraţii profeţi, clarvăzători, pustnici şi astrologi care au analizat războiul ruso-ucrainean prin prisma experienţei lor, se numără şi teleevanghelistul Pat Robertson, în vârstă de 91 de ani. Acesta interpretează invazia Rusia în spiritul Bibliei, spunând că Putin este „condus de Dumnezeu” pentru a produce Armaggedonul.

30 mart. 2022, 14:00
Profeţia unui evanghelist celebru despre războiul ruso-ucrainean: „Putin este constrâns de Dumnezeu. Scopul lui nu este acela de a cuceri Ucraina”

O nouă profeţie despre războiul ruso-ucrainean face înconjurul internetului. Aceasta aparţine celebrului teleevanghelist Pat Robertson, care susţine că Putin nu face altceva decât să urmeze planurile lui Dumnezeu de a provoca „sfârșitul lumii”. Robertson susţine că bătălia finală se va da, de fapt, împotriva Israelului. Acesta este de părere că liderul de la Kremlin este „condus de Dumnezeu” să realizeze Armaghedonul, așa cum profeţeşte Biblia. Armaghedon este locul biblic unde a avut loc mărturisirea apostolului Ioan din Cartea Apocalipsei (Apoc. 16:14-16). Acest eveniment este considerat de teologi ca o răscruce și, totodată, o biruință decisivă a Atotputernicului.

Putem spune că Putin este nebun, dar în acelaşi timp, el este constrâns de Dumnezeu. Scopul final al lui Putin nu este acela de a intra în Ucraina, ci de a acţiona împotriva Israelului. Dumnezeu se pregăteşte să facă ceva uimitor şi asta se va împlini”, a dezvăluit acesta în emisiunea Christian Broadcasting Network.

O nouă profeţie despre războiul ruso-ucrainean: „Putin este constrâns de Dumnezeu”

Robertson a recitat versete din cartea lui Ezechiel referitoare la modul în care statele lumii se vor uni pentru a se ridica împotriva Israelului. El are convingerea că invazia Rusiei este doar punctul de plecare pentru una dintre marile armate biblice care se vor aduna pentru sfârșitul timpurilor.

Citeste si Profeţiile cumplite ale călugărului rus Aristocles de la Athos: „Rusia va deveni o temniţă. O mare explozie se va produce”

Putin încearcă să întemeieze în Ucraina un loc de refugiu pentru una din armatele ruseşti. După această mişcare, el va merge mai departe, în Turcia, prin strâmtoarea Dardanele. Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă. Putin este nebun? Este supărat? Ei bine, poate. Dar Dumnezeu spune: O să-ţi pun cârlige în fălci şi o să te atrag în această bătălie, indiferent dacă îţi place sau nu. Şi el este obligat, după mutarea în Ucraina, să ajungă în Turcia prin strâmtoarea Dardanele. Urmăriţi Biblia pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare”, a explicat Robertson.

Teleevanghelistul a atras, de asemenea, atenția asupra unui „punct de sufocare” între Turcia, Bulgaria și Grecia, afirmând că acest punct poate fi de mare interes pentru Rusia.

Și există pământul care este așezat în Ezechiel 38 și vezi cum Ucraina este cheia de legătură către podul de pământ dintre Bulgaria, Grecia și Turcia. Și toată acea zonă va fi mobilizată împotriva Israelului în cele din urmă. Dumnezeu se pregătește să facă ceva uimitor și asta se va împlini”, a adăugat Robertson.

Citeste si Teribila profeţie de la Fatima: „Rusia va pedepsi lumea”