Profeţiile cumplite ale călugărului rus Aristocles de la Athos: „Rusia va deveni o temniţă. O mare explozie se va produce”

De-a lungul timpului, mulţi profeţi, clarvăzători, pustnici sau astrologi au făcut nenumărate previziuni referitoare la soarta lumii şi în special a marilor puteri. Unul dintre aceştia este şi călugărul rus Aristocles, care s-a nevoit în Muntele Athos, şi care a "văzut" o serie de aspecte îngrijorătoare legate de ţara sa natală, Rusia.

30 mart. 2022, 08:00
Profeţiile cumplite ale călugărului rus Aristocles de la Athos: „Rusia va deveni o temniţă. O mare explozie se va produce”

Profeţiile călugărului Aristocles de la Athos despre Rusia fac referire la faptul că această ţară va fi distrusă într-un război cotropitor declanşat de China. Stareţa Varvara Tsvetkova l-a întâlnit pe bătrânul călugăr în 1917, cu un an înaintea trecerii la cele veşnice a acestuia. Cu prilejul acestei întâlniri, Aristocles i-a relatat femeii viziunile lui.

Profeţiile călugărului Aristocles de la Athos despre Rusia: „Toata Rusia va deveni o temniţă. O mare explozie se va produce”

Toata Rusia va deveni o temniţă. Sfârşitul necazurilor ei va veni din China. O mare explozie se va produce şi va avea loc o minune dumnezeiască. Şi vor trăi altfel, dar nu pentru multă vreme”, a prevestit călugărul Aristocles.

Bătrânul athonit i-a dezvăluit, de asemenea, că judecata lui Dumnezeu va începe în lume mai întâi în Rusia și apoi se va răspândi peste tot. Potrivit acestuia, Rusia va fi o închisoare, dar crucea Domnului va fi întotdeauna deasupra ei, protejând-o de orice.

Bătrânul înţelept a subliniat faptul că Rusia va suferi foarte mult. Fiecare cetăţean al ţării va trebui să se pocăiască, să facă numai fapte bune. Dumnezeu va înlătura toți conducătorii Rusiei, statele puternice îi vor întoarce spatele, astfel încât va rămâne complet singură. Și sfârșitul lumii va veni din China, a spus Aristocles.

Citeste si Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

„Dumnezeu va arăta milă Rusiei”

Va avea loc un fel de explozie, iar viața pe planetă se va schimba complet. Totuși, Rusia va fi salvată, a ţinut să precizeze călugărul.

Armata Albă nu va salva Rusia, țara va îndura multă suferință, iar toate celelalte țări se vor abate de la ea, până când armele germane vor zbura din nou la granițele Rusiei. Mulți vor spera că germanii vor scăpa de țara de bolșevici, dar vor aduce doar moartea și distrugerea. Mântuirea Rusiei va avea loc mult mai târziu și înainte de aceasta, țara va deveni o închisoare mare și va fi necesar să vă rugați mult și să faceți fapte bune pentru ca Dumnezeu să aibă milă. De îndată ce chiar și o picătură de bine va depăşi răul, Dumnezeu va arăta milă Rusiei„, a profeţit călugărul Aristocles.

Citeste si Baba Vanga, profeţia veche de peste 40 de ani, mai actuală ca oricând. „Glorie lui Vladimir!”, ce spune clarvăzătoarea despre viitorul Rusiei şi al Ucrainei