Profeţii sumbre: Harta lumii se va schimba RADICAL în 2014

Joy Ayyad este un astrolog si numerolog din Cairo, cunoscuta in Egipt drept "regina profetiilor" gratie previziunilor sale din trecut care s-au dovedit corecte de-a lungul timpului.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 09:24
Profeţii sumbre: Harta lumii se va schimba RADICAL în 2014

PROFEŢII SUMBRE PENTRU 2014. Intr-o tara in care prevederea viitorului aproape ca a devenit o meserie in sine, previziunile sale moderate si de bun simt sunt luate in serios de multe persoane, chiar de catre de personaje importante din sfera politicului. Cum asa, cand egiptenii, prin natura lor, sunt sceptici atunci cand vine vorba de „clarvazatorii” si „mediumii” inchipuiti? Cum le-a castigat increderea? Ei bine, in urma cu ceva timp Joy Ayyad a facut previziuni legate de Orientul Mijlociu si de restul lumii care anterior s-au dovedit exacte. 

Vezi şi: Un profesor de la Cambridge aruncă BOMBA: 2014, anul care va schimba lumea. Află explicaţia ISTORICĂ 

Joy Ayyad este cea care a prezis inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi atunci cand pozitia sa nu parea amenintata cu nimic, a prevazut atacul terorist din biserica al-Qiddissin din Alexandria, moartea vicepresedintelui Egiptului Omar Suleiman, cutremurul din Iran, uraganul din Statele Unite, „primavara araba”, conflictul din Siria. La sfarsitului lui 2013 vorbea despre o calamitate naturala care va afecta Egiptul si anume caderea de zapada. Intr-adevar, in decembrie 2013, a fost prima oara cand dupa 112 ani zapada s-a asternut peste Cairo.

CITEŞTE ŞI: APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

In 2014, harta lumii se va schimba…

Joy Ayyad are studii de specialitate in arta franceza, insa este pasionata de domeniul astrologiei si al numerologiei. Iata ce declara Joy Ayyad in decembrie 2013 intr-un interviu acordat revistei voiceofrussia.com, citată de garbo.ro:

„In general, se vor schimba multe in lume foarte curand. Cele mai importante evenimente care au determinat inceputul unei noi ere au avut deja loc in 2013. Pana acum, multe dintre aceste evenimente sunt ascunse lumii, insa vom afla despre ele mai tarziu. Si acum trebuie sa asteptam cu totii vremuri noi. Sunt pe cale sa vina.”

Citeşte şi: Baba Vanga, previziuni de groază pentru anul 2014 

In 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta si Rusia. In acelasi timp, Rusia va trebui sa lupte impotriva unui mare atac terorist. Va reusi gratie structurilor sale de aplicare a legii si datorita unor anumite tehnologii despre care nu se stie, insa care in realitate sunt cele mai desavarsite din lume.” In acelasi timp, si Emiratele Arabe Unite vor lua masuri impotriva teroristilor, implementand sentinte cu moartea pentru teroristi.