Prognoza meteo 10 aprilie. Temperaturi sub prag de îngheţ la noapte, apoi vremea se încălzeşte

Vremea se menţine rece şi se vor înregistra temperaturi sub pragul de îngheţ în următoarele ore. De sâmbătă vremea intră într-un proces de încălzire în toată ţara. Temperaturile maxime vor ajunge până la 22 de grade luni. Şi dacă în weekend fenomenele vor fi doar brumă şi poate izolat ceaţă, de marţi aşteptăm averse, descarcari electrice şi chiar precipitatii mixte in zonele montane.

09 apr. 2021, 15:13
Prognoza meteo 10 aprilie. Temperaturi sub prag de îngheţ la noapte, apoi vremea se încălzeşte

Prognoza meteo 10 aprilie. La noapte vremea se va menţine deosebit de rece. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -11…-9 grade în estul Transilvaniei și 3…5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat. Se va produce brumă pe arii extinse. BUCUREȘTI. Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de -3…-1 grad, iar la periferia orașului se va produce brumă.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Directorul ANM spune cum va fi vremea de Florii

Prognoza meteo 10 aprilie. Sâmbătă, vremea va fi în continuare rece pentru această dată, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării. Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 10 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, și minime ce se vor situa între -9…-7 grade în depresiunile intramontane şi 6…8 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceaţă și, local în Transilvania şi pe arii mai restrânse, mai ales în zonele deluroase, în celelalte regiuni, se va semnala brumă. BUCUREȘTI. Vremea se va încălzi, dar va fi încă rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO PAŞTE 2021. Veşti bune pentru creştinii ortodocşi

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral şi 20 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8…9 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul, mai mult senin, va avea înnorări temporare spre seară şi noaptea în vest și nord-vest, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în Banat şi nordul Moldovei. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în Transilvania și izolat în Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI. Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo LUNI

Vremea va deveni caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în vest și nord-vest și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade pelitoral şi 22 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scăzute, spre -3 grade, în depresiunile din Transilvania, unde vor mai fi condiții de brumă.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă şi va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo MARTI

Vremea va fi caldă. Cerul, mai mult senin în estul țării, iar ziua și în sud-est, va avea înnorări temporar accentuate în restul teritoriului și, îndeosebi după-amiaza și noaptea, va ploua pe arii extinse în regiunile intracarpatice, local în cele sudice și cu totul izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. În zona înaltă de munte vor fi precipitații mixte, iar vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade. Izolat, noaptea, se va semnala ceață. BUCUREȘTI. Vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre seară și noaptea, când vor fi condiții de aversă și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.