Prognoza meteo 11 septembrie 2023. Soare și 32 de grade, în prima zi de școală. Elevii încep anul cu dreptul

Vremea va fi frumoasă, iar în special în jumătatea vestică a țării se va menține și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în est și sud-est, precum și în zona de munte și mai mult senin în restul teritoriului.

10 sept. 2023, 17:03
Prognoza meteo 11 septembrie 2023. Soare și 32 de grade, în prima zi de școală. Elevii încep anul cu dreptul

LA NOAPTE

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre 2…3 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până în jurul a 17 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 9 grade.

LUNI

Vremea va fi frumoasă, iar în special în jumătatea vestică a țării se va menține și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în est și sud-est, precum și în zona de munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 4…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…19 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 11 grade.

MARTI

Vremea se va menține în general frumoasă, iar după-amiaza va fi și călduroasă în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte și în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Dimineața și noaptea, în depresiuni, izolat se va semnala ceață.

BUCUREȘTI

Vremea se va menține frumoasă, dar va deveni călduroasă după-amiaza, când se va înregistra o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

MIERCURI

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, astfel temperaturile maxime vor fi de la 24…25 de grade pe litoral până la 33…34 de grade local în Câmpia Română și în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în a doua parte a nopții în vestul, centrul, nordul teritoriului și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în sud-est. Minimele termice se vor situa între 8…9 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral. La începutul intervalului, în depresiuni, izolat vor mai fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.