Prognoza meteo 12 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor, dar de sâmbătă revin ploile

Vremea se încălzeşte uşor la final de săptămână, dar se întorc precipitaţiile în special sâmbătă şi duminică.

11 nov. 2021, 16:47
Prognoza meteo 12 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor, dar de sâmbătă revin ploile

Prognoza meteo 12 noiembrie

. La noapte vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar mai ales în a doua parte a nopții pe alocuri se va semnala nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări seara și la începutul nopții în sudul Banatului și al Moldovei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade, posibil mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9…-8 grade.

București

Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -2 grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO 11 noiembrie. Vremea se strică iar în weekend, burniţă şi ceaţă începând de sâmbătă

Prognoza meteo 12 noiembrie – VINERI

Valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată, în special în zonele de deal și de munte. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineața și noaptea, pe alocuri va fi nebulozitate joasă și ceață asociată posibil cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile sudice, iar cele minime vor fi în general cuprinse între -6 și 6 grade.

București. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, dar în cursul nopții, vor fi condiții de formare a ceții și a norilor de nivel jos. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până în jurul a 0 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Val de aer rece peste România. Ninsori la munte, ploi în restul ţării

Prognoza meteo SAMBATA

Cerul va fi variabil, cu nebulozitate de nivel jos în special în regiunile extracarpatice, unde local va persista în cea mai mare parte a intervalului și izolat, se va semnala burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, mai ridicate față de nopțile anterioare vor fi cuprinse între -3 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei și mai ridicate pe litoral. Pe alocuri, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

București. Ziua, cerul va fi temporar noros, iar noaptea va predomina nebulozitatea de nivel jos. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade. Îndeosebi la începutul intervalului și noaptea, probabilitatea pentru ceață va fi ridicată.

Prognoza meteo DUMINICA

Nebulozitatea de nivel jos, stratiform va persista în regiunile extracarpatice, unde mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe și burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și pe alocuri, dimineața și pe parcursul nopții, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul țării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade, iar cele minime între -3…-2 grade în estul Transilvaniei și 9…10 grade pe litoral.

București. Nebulozitatea stratiformă va persista în cea mai mare parte a intervalului și trecător vor fi condiții de burniță, în special noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.