Prognoza meteo 12 septembrie! Vești bune de la meteorologi pentru ultima zi de weekend

Vești bune de la meteorologi, pentru ultima zi de weekend. Vremea va fi frumoasă și călduroasă duminică, 12 septembrie. Temperatura maximă va ajunge până la 31 de grade, iar cerul va fi senin. Iată în continuare mai multe detalii despre prognoza meteo de duminică, potrivit meteorologului Oana Păduraru, de la RTV.

11 sept. 2021, 15:57
Prognoza meteo 12 septembrie! Vești bune de la meteorologi pentru ultima zi de weekend

LA NOAPTE

În Țară

Cerul va fi variabil în nordul și nord-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime se vor încadra între 5 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 1…2 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până la 17…18 grade. Izolat, cu precădere pe văile și în depresiunile din Transilvania, vor fi condiţii de ceață.

București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 9 grade.

DUMINICA

În Țară

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice și mai mult senin în rest. Unele înnorări și posibile ploi de scurtă durată vor fi, mai ales după-amiaza, cu totul izolat în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 3…4 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până spre 17…18 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse îndeosebi în centrul țării și în depresiunile intramontane se va semnala ceață.

București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă va fi de 11…14 grade.