Prognoza meteo 13 ianuarie 2023. Vreme închisă în sudul, centrul și estul țării

Vremea va fi în general închisă, vineri, în sudul, centrul și estul țării, anunță meteorologii.

12 ian. 2023, 14:56
Prognoza meteo 13 ianuarie 2023. Vreme închisă în sudul, centrul și estul țării

Prognoza meteo 13 ianuarie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi mai mult noros, cu precipitații slabe temporar și local în sudul, centrul și estul țării și cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar trecător lapoviță și ninsoare, care vor depune polei pe arii restrânse în Muntenia, Dobrogea și local în Moldova. La munte pe alocuri va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, în deltă și pe crestele Carpaților de Curbură. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

Prognoza meteo 13 ianuarie 2023, la noapte, București

Cerul va fi mai mult noros, cu probabilitate ridicată ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Vor fi condiții de polei.

Citește și Alertă meteo cod galben de fenomene periculoase pe șosele. Ploi abundente și depuneri de polei în următoarele ore. La București se anunță și ninsori slab

Prognoza meteo 13 ianuarie 2023, vineri, în țară

Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă sau ceață și pe alocuri burniță și ploaie slabă în zonele joase din sudul, centrul și estul țării. Izolat vor fi condiții de polei. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, însă spre seară și noaptea se va înnora și aria ploilor se va extinde treptat, iar în zonele montane aferente vor fi precipitații mixte; pe areale mici se va forma și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 1 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -3 și 4 grade.

Citește și Vești bune de la munte. Când vor fi redeschise pârtiile în iarna cu cele mai mari temperaturi din ultimele decenii

Prognoza meteo 13 ianuarie 2023, vineri, în București

Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă și probabilitate de burniță, iar mai ales spre sfârșitul intervalului și de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.