Prognoza meteo 14 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în weekend în toată țara și în Capitală

Vremea va fi în general închisă sâmbătă, anunță meteorologii. Local și temporar va ploua slab în vest, centru și nord, pe arii restrânse în sud și doar izolat în restul zonelor.

13 ian. 2023, 15:39
Prognoza meteo 14 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în weekend în toată țara și în Capitală

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, la noapte, în țară

În zonele joase de relief din sudul, estul și parțial centrul țării va fi nebulozitate joasă și ceață, pe alocuri asociate cu burniță. În restul teritoriului cerul se va înnora treptat și doar în regiunile vestice și nord-vestice izolat va ploua slab, în zona montană aferentă vor fi precipitații mixte, iar ceață se va forma pe suprafețe mici. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi noros, trecător va burnița, iar cu precădere în a doua parte a nopții probabilitatea pentru formarea ceții va fi ridicată. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

Citește și Ploi, depuneri de polei, dar și ninsori. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie – 13 februarie

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, sâmbătă, în țară

Vremea va fi în general închisă. Local și temporar va ploua slab în vest, centru și nord, pe arii restrânse în sud și doar izolat în restul zonelor. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile. Se va semnala ceață, pe alocuri asociată cu burniță, cu precădere în regiunile extracarpatice și în Transilvania. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -2 și 2 grade.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, sâmbătă, în București

Vremea va fi închisă și trecător va burnița sau ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade și cea minimă de 2…3 grade. Mai ales dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, duminică, în țară

În regiunile extracarpatice, pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, apoi va deveni variabil, însă dimineața și noaptea local se va semnala ceață pe alocuri asociată cu burniță. În restul teritoriului, cerul, variabil în prima parte a intervalui, se va înnora treptat noaptea, când pe arii restrânse în vest și nord-vest va ploua slab, iar în zona montană înaltă aferentă va ninge. Pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, precum și în vest, centru și est. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

Citește și Vești bune de la munte. Când vor fi redeschise pârtiile în iarna cu cele mai mari temperaturi din ultimele decenii

Prognoza meteo 14 ianuarie 2023, duminică, în București

Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei și noaptea va deveni variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade.