Prognoză meteo 16 martie 2022. Vreme rece la jumătatea lunii martie. Temperaturile maxime ajung abia la 12 grade

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii în jumătatea de sud-vest şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

15 mart. 2022, 21:34
Prognoză meteo 16 martie 2022. Vreme rece la jumătatea lunii martie. Temperaturile maxime ajung abia la 12 grade

Prognoză meteo 16 martie 2022. La munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi şi trecãtor lapoviţã şi ninsoare. Izolat vor fi condiţii polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 2 grade.

BUCURESTI – Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii sub formã de ploaie, cu probabilitate ridicatã de transformare în lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul nopţii. Temperatura maximã va fi de 6…8 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.

Prognoză meteo 16 martie 2022. Vreme rece la jumătatea lunii martie. Temperaturile maxime ajung abia la 12 grade

JOI

TARA – Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea de sud-vest a ţãrii. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare la munte şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creste, în sud-est şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCURESTI – Cerul va avea înnorãri, iar probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicatã în prima parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Citeşte şi: Scrisoare tulburătoare în memoria celor opt militari morţi în accidentele aviatice de la Constanţa: „Piloții nu mor niciodată! Ei trec cu strălucire meteorică prin viaţă, apoi decolează și nu se mai întorc”
 

VINERI, SAMBATA si DUMINICA

TARA – Valorile termice vor caracteriza o vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii.

BUCURESTI – Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã şi vor fi condiţii ca trecãtor sã se semnaleze precipitaţii.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru două săptămâni. După ninsori şi vreme rece, vin zile cu temepraturi de primăvară. Prognoza actualizată pentru Bucureşti