Prognoza meteo 17-23 septembrie. O săptămână caldă şi frumoasă, cu vreme în răcire şi ploi în weekend

Prognoza meteo 17-23 septembrie. Meteorologii anunţă o săptămână caldă şi frumoasă, cu temperaturi normale sau chiar mai ridicate faţă de normalul perioadei. În weekend însă, vremea se va răci şi vor apărea ploile.

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 12:26
Prognoza meteo 17-23 septembrie. O săptămână caldă şi frumoasă, cu vreme în răcire şi ploi în weekend

LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă și se vor apropia de cele normale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaților Meridionali, în Oltenia și în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 5 grade. În zonele joase de relief, în special din Transilvania, izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 4 grade în estul Transilvaniei și 16 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar în zona de munte, ziua, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe suprafețe mici va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice normale pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

MARŢI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din Transilvania, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține frumoasă, iar din punct de vedere termic, va fi caldă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din vestul, nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 5 grade în estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, cu deosebire din centrul teritoriului, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea va rămâne frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5 grade. În zonele joase de relief, izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

VINERI – DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Temperatura aerului va fi în scădere, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere, cu precădere la mijlocul intervalului.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă în prima zi, apoi temperatura va fi în scădere, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere.