Prognoza meteo 17 octombrie 2021. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei. De miercuri, se încălzeşte

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în majoritatea regiunilor. De miercuri, temperaturile încep să crească uşor.

16 oct. 2021, 13:38
Prognoza meteo 17 octombrie 2021. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei. De miercuri, se încălzeşte

La noapte, în vestul și nord-vestul țării cerul va fi variabil, dar în rest înnorările vor persista și temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse în regiunile sudice și sud-estice și pe arii restrânse în cele estice și centrale. Izolat în sud-estul Munteniei și în Dobrogea, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Pe suprafețe mici se va semnala ceață, transmite ANM.

În Bucureşti, cerul va fi noros și temporar va mai ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade.

Prognoza meteo 17 octombrie 2021

În ţară, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit, deși valorile termice diurne vor fi în creștere față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și va avea înnorări temporare în rest. Va ploua slab, mai ales în timpul zilei, pe arii restrânse în regiunile sudice și sud-estice și izolat în cele centrale și estice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, cele mai scăzute fiind în depresiuni. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Toamnă frumoasă, ploi şi ninsori de la mijlocul lui noiembrie

Prognoza meteo 18 octombrie 2021

În ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precădere în cele nord-estice. Izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burnițe, în prima parte a intervalului în sud și la munte, iar spre sfârșitul acestuia în nord est. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime, în general în creștere ușoară față de ziua anterioară, se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 10 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice diurne vor fi în creștere față de intervalul anterior, astfel că maxima se va situa în jurul a 16 grade. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 19 octombrie 2021

În ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice și centrale, însă doar în extremitatea de nord a teritoriului și în zona Carpaților Orientali, pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, local în estul țării și pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea local în zonele joase se va forma ceață.

În Bucureşti, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 20 octombrie 2021

În ţară, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, ar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, local în estul țării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo 21, 22, 23 octombrie 2021

Valorile termice se vor situa peste cele normale climatologic pentru această perioadă în primele două zile, apoi vor fi în scădere. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi va fi mai mare la început în regiunile nord-vestice, apoi în extindere treptată și în celelalte regiuni.

Citeste si PROGNOZA METEO lunară. ANM ne anunţă că trebuie să umblăm la şifonierul de iarnă


loading...