Prognoza meteo 18 noiembrie. Vreme rece şi ploi în următoarele zile

Vremea se menţine rece în următoarele zile, când va şi ploua în mare parte din ţară. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. La munte vor cădea precipitaţii mixte, anunţă meteorologii. Temperaturi în scădere şi în Capitală. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua temporar.

17 nov. 2020, 14:05
Prognoza meteo 18 noiembrie. Vreme rece şi ploi în următoarele zile

Prognoza meteo 18 noiembrie, MIERCURI . ANM a anunţat că în sud şi est, cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi ziua, va ploua pe arii extinse, iar în Dobrogea, izolat, se mai pot acumula cantităţi de apă de 15…20 l/mp; noaptea pe alocuri va fi ceață. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros, ceața se va semnala local, iar ploi slabe sau burniţă vor fi doar izolat. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, local în regiunile sud-estice, iar noaptea şi în sud-vest, cu viteze mai mari pe litoral, în Delta Dunării şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în Moldova și 13 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade.

Prognoza meteo 18 noiembrie, București. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, mai ales ziua, când și vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă, apropiată de norma perioadei, se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade. Noaptea se va semnala ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO lunară. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

 

Prognoza meteo JOI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate ziua în sudul țării, iar noaptea în vest și nord, unde izolat vor fi ploi slabe sau burniță. În Carpații Meridionali, trecător, vor mai fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și, local și temporar, în Banat, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiuni și 12…13 grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 5 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, în zonele joase de relief, se va semnala ceață.

București. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Dimineața și, posibil, noaptea, se va semnala ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. Vreme rece cu temperaturi negative la finalul lunii şi ploi

 

Prognoza meteo VINERI. În vestul, nordul și centrul țării, vremea se va răci, cerul va avea înnorări tot mai accentuate și, temporar, se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, iar spre seară și noaptea şi lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe și, izolat, la deal, posibil lapoviță noaptea. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și, local, în regiunile estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade. Pe alocuri, mai ales în sud, iar dimineața și în est și centru, se va semnala ceață.

București. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ploii slabe, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo SAMBATA. Vremea va continua să se răcească. Vor fi înnorări mai persistente în sud-vestul, centrul și sudul țării, unde local vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie ziua și mixte spre seară și noaptea. La munte, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Occidentali, va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros și condițiile pentru precipitații vor fi reduse, dar pe arii restrânse, îndeosebi spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și, local și temporar, în regiunile estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul extrem, iar cele minime, predominant negative, vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade.

București. Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și trecător vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.


loading...
Partenerii noștri