Prognoza meteo 18 octombrie 2021. Cer variabil, cu înnorări temporare. De la mijlocul săptămânii, temperaturile cresc uşor

În primele zile ale săptămânii se vor semnala înnorări temporare în centrul și sudul țării, însă condiţii de ploaie vor fi doar izolat. De miercuri, temperaturile încep să crească uşor.

17 oct. 2021, 14:29
Prognoza meteo 18 octombrie 2021. Cer variabil, cu înnorări temporare. De la mijlocul săptămânii, temperaturile cresc uşor

La noapte, în ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul și sudul țării, dar numai cu totul izolat vor mai fi condiții pentru ploi slabe sau burniță. Mai ales spre dimineață, local în Oltenia și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni se va semnala ceață. Vântul va sufla moderat pe litoral și în Delta Dunării și în general slab în rest. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -2 și 8 grade.

În București, cerul va prezenta înnorări, iar vântul va sufla în general slab. Spre dimineață vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo 18 octombrie 2021

În ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei îndeosebi în centrul, sudul și sud-estul țării, iar noaptea în nord și nord-est, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar spre sfârșitul intervalului și în nordul Moldovei.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Toamnă frumoasă, ploi şi ninsori de la mijlocul lui noiembrie

Temperaturile maxime, mai ridicate decât în zilele precedente în regiunile sudice, vor fi de la 11 grade în Maramureș, până spre 18…19 grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, ușor mai ridicate doar pe litoral, unde vor fi în jur de 10 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

În București, cerul va prezenta înnorări pe parcursul zilei, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă mai ridicată decât în zilele precedente va fi de 15…16 grade, iar minima va fi de 6…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 19 octombrie 2021

În ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice și centrale, însă doar în jumătatea de nord a Moldovei și în zona Carpaților Orientali, pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar pe parcursul zilei, trecător și în estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime, în general, între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea local în zonele joase se va forma ceață.

În București, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, mai scăzută în zona periurbană 3…4 grade. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Prognoza meteo 20 octombrie 2021

În ţară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar pe arii mai restrânse și în regiunile estice și vestice. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în ziua precedentă în aproape toată țara, se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 9 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral până spre 10…12 grade.

În București, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade iar cea minimă va fi de 4…6 grade. Dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Citeste si PROGNOZA METEO lunară. ANM ne anunţă că trebuie să umblăm la şifonierul de iarnă

Prognoza meteo 21 octombrie 2021

În ţară, vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi, devenind caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice ale Moldovei, iar cele minime se vor situa între 3 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul valorii de 0 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea în nord-vestul țării, unde izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări în zona montană înaltă, iar local și temporar și în regiunile vestice, nord-vestice și estice. Dimineața și noaptea, îndeosebi în zonele joase din centru și sud, local se va semnala ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă și se va încălzi, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade. Dimineața și noaptea vor mai fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 22, 23, 24 octombrie 2021

În ţară, în prima zi vremea se va menține caldă în toate regiunile, apoi va intra într-un proces de răcire. Se vor semnala ploi, la început în vestul și nord-vestul țării, iar în a doua parte a intervalului și în celelalte regiuni, cu o probabilitate mai mare în cele centrale și sudice.

În București, vremea se va menține caldă pentru această dată în prima zi, apoi se va răci ușor și trepat, astfel că valorile termice se vor apropia de mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere în a doua parte a intervalului.


loading...