Prognoza meteo 18 octombrie 2023. Vești bune de la meteorologi, vremea se încălzește ușor

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în prima parte a zilei în Dobrogea, sudul Moldovei și estul Munteniei, iar noaptea și în regiunile vestice, însă probabilitatea ca izolat să plouă slab va fi redusă.

17 oct. 2023, 14:51
Prognoza meteo 18 octombrie 2023. Vești bune de la meteorologi, vremea se încălzește ușor
Sursa foto: Alina Andrei

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab în regiunile sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade pe litoral. Pe arii restrânse se va forma ceață, îndeosebi în jumătatea nordică a țării.

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a nopții vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

Citește și Când vine iarna în România. Prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, miercuri, în țară

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în prima parte a zilei în Dobrogea, sudul Moldovei și estul Munteniei, iar noaptea și în regiunile vestice, însă probabilitatea ca izolat să plouă slab va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare, din a doua parte a nopții, în zona înaltă a masivelor vestice. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 21 de grade, iar cele minime între -2 și 12 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, miercuri, în București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de aproximativ 19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Spre finalul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 19 octombrie 2023, joi, în țară

Vremea va continua să se încălzească, simțitor pe parcursul nopții. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi locale în vestul și nordul țării, iar la începutul intervalului izolat va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vest, în sud-est și în zona montană. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 24 de grade, iar cele minime în general între 6 și 15 grade.

Citește și Dimineață extrem de rece, cu temperaturi de îngheț în aproape jumătate de țară. În București termometrele au indicat 1 grad la ora 8

Prognoza meteo 19 octombrie 2023, joi, în București

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.