Prognoza meteo 28 martie 2021. Vreme caldă pentru această dată

În regiunile sudice și sud-estice vremea va fi caldă pentru această dată, iar în rest se va răci comparativ cu ziua precedentă, chiar accentuat în nord-est, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale.

27 mart. 2021, 21:24
Prognoza meteo 28 martie 2021. Vreme caldă pentru această dată
Prognoza meteo 28 martie 2021. Sursa FOTO: Pixabay

Prognoza meteo 28 martie 2021. LA NOAPTE Cerul va fi variabil cu înnorări și ploi slabe, în Maramureș, Crișana, local în Banat și Transilvania și izolat în Oltenia. În zona de munte vor fi precipitaţii mixte, iar izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 8 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Local se va produce brumă în regiunile estice, sudice și parțial în cele centrale, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai coborâtă, spre -2 grade, în zona periurbană unde se va produce brumă.

Prognoza meteo 28 martie 2021

DUMINICA În regiunile sudice și sud-estice vremea va fi caldă pentru această dată, iar în rest se va răci comparativ cu ziua precedentă, chiar accentuat în nord-est, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi, în cursul zilei, local în nordul, centrul și nord-estul țării, iar spre seară și noaptea, pe arii mai restrânse în sud-est. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar mai ales în Muntenia se pot semnala și descărcări electrice.

Citeste si Prognoza meteo aprilie 2021. Cum va fi vremea până la Paşte

În zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în special ziua, în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, dar și în Moldova și sudul Olteniei, în general, cu 45….55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 6 grade. Noaptea, se va produce brumă îndeosebi în regiunile nordice și centrale, iar izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi va prezenta unele înnorări, iar mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo 29 martie 2021

LUNI Vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice, astfel că în cea mai mare parte a țării se vor înregistra valori termice ușor sub normele climatologice. În nord-vestul, nordul și centrul țării, nebulozitatea va fi în general persistentă și, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană, local precipitații mixte.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai ridicată în Muntenia și Dobrogea, îndeosebi după-amiaza și seara, pe alocuri se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special ziua, în est și în extremitatea de sud-vest, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 7 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă, iar în depresiunile intramontane vor mai fi condiții de brumă.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentruploi slabe, de scurtă durată va fi mai ridicată spre seară. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Prognoza meteo 30 martie 2021

MARTI În majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât normal la sfârşitul lunii martie. Cerul va avea înnorări temporare şi local vor fi ploi de scurtă durată, în special în jumătatea estică. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare, iar seara şi noaptea în partea de sud-est a teritoriului vor fi posibile averse de măzăriche.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile sud-estice -în special pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, uşor mai ridicate în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade, mai mici în depresiunile intramontane, până la -4 grade. Spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de brumă în centru şi în nord-est

BUCUREȘTI Valorile termice, în scădere uşoară faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme rece pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va avea temporar înnorări și vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Prognoza meteo 31 martie 2021

MIERCURI Vremea se va menţine mai rece decât normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 15 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile intramontane şi 5…6 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi parţial noros, vor fi ploi slabe local în Dobrogea şi izolat şi trecător în celelalte regiuni, iar la altitudini mari la munte vor fi posibile precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua în regiunile sud-estice, cu viteze mai mari, de până la 55…60 km/h, în Dobrogea şi izolat în zona montană înaltă. Spre dimineaţă se va semnala pe arii restrânse ceaţă şi izolat, în centru, în est şi în dealurile sudice, se va produce brumă.

Citeste si PROGNOZA METEO. Weekend frumos în toată ţara, cum va fi vremea pe final de martie

BUCUREȘTI Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi parţial noros pe parcursul zilei, dar cu probabilitatea redusă de ploaie, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo 1-3 aprilie 2021

DE JOI PANA SAMBATA Vremea se va încălzi în primele zile în toate regiunile. În a doua parte a intervalului, probabilitatea de ploaie va fi în creştere, la început în jumătatea de nord-vest, apoi şi în restul ţării.