Prognoza meteo 28 octombrie 2022. Temperaturi mari pentru această perioadă a anului, maxime de 23 de grade

Temperaturi mari pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade, iar cele minime între -1 grad și 12 grade.

27 oct. 2022, 16:44
Prognoza meteo 28 octombrie 2022. Temperaturi mari pentru această perioadă a anului, maxime de 23 de grade

Prognoza meteo 28 octombrie 2022. LA NOAPTE, în ţară, cerul va fi variabil, dar pe arii restrânse, cu precădere în zonele joase din vestul, nord-vestul, centrul și nord-estul teritoriului vor fi nori joși, stratiformi, sau ceață, izolat posibil asociate cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -3 grade.

În București, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo 28 octombrie 2022

În Țară

Vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice, în special cele diurne, ce se vor situa peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, dar pe arii restrânse în primele ore ale zilei și noaptea, vor fi nori joși, stratiformi sau ceață, cu precădere în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade, iar cele minime între -1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade în Dealurile de Vest.

București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade.

Prognoza meteo 29 octombrie 2022

În Țară

Vremea se va menține în general frumoasă, cu valorile termice peste mediile climatologice specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, dar pe arii restrânse în primele ore ale zilei și noaptea, vor fi nori joși, stratiformi sau ceață, cu precădere în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est, unde probabilitatea de burniță sau ploaie slabă va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

București

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Citeste si Când va cădea prima ninsoare. Temperaturi de vară în pragul iernii. Prognoza actualizată de la ANM

Prognoza meteo 30 octombrie 2022

În Țară

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar pe alocuri în nord, est și centru și cu totul izolat în rest vor fi posibile burniță sau ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

București

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Citeste si Prognoza meteo. Vremea se strică radical, lapoviţă şi ninsori în următoarele săptămâni. Meteorologii anunţă o iarnă de coşmar

Prognoza meteo 31 octombrie 2022

În Țară

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea pe arii restrânse vor fi nori stratiformi sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

București

Vremea va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Prognoza meteo 1, 2, 3 noiembrie 2022

În Țară

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, iar probabilitatea de ploaie va fi în creștere spre sfârșitul intervalului în vest și nord-vest.

București

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă.