Prognoza meteo 28 septembrie 2023. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă

Prognoza meteo 28 septembrie 2023. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă; temperaturile maxime, în medie cu 4...7 grade mai ridicate decât cele normale la sfârșitul lunii septembrie, se vor încadra între 23 și 29 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2... 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18...20 de grade pe litoral.

27 sept. 2023, 16:54
Prognoza meteo 28 septembrie 2023. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă

Prognoza meteo 28 septembrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare în regiunile sudice și sud-estice, unde și vântul va sufla moderat, izolat cu intensificări în Dobrogea și Muntenia. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 2…4 grade, dar și mai ridicate pe litoral până la 19…21 de grade. În orele dimineții, pe spații mici, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 28 septembrie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Citește și Prognoza meteo. Un ciclon tropical aduce o cupolă de căldură peste România

Prognoza meteo 28 septembrie 2023, joi, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă; temperaturile maxime, în medie cu 4…7 grade mai ridicate decât cele normale la sfârșitul lunii septembrie, se vor încadra între 23 și 29 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări mai ales ziua în sudul și sud-estul teritoriului, dar cu probabilitate foarte redusă de ploaie. Vântul va fi moderat, izolat cu ușoare intensificări (rafale de până la 40…50 km/h) în cursul zilei în partea de sud-sud-est a țării și pe crestele montane și va sufla în general slab în celelalte zone. În primele ore și spre sfârșitul intervalului, izolat, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 28 septembrie 2023, joi, în București

Va fi în continuare vreme mai caldă decât normal, cu o maximă a temperaturii aerului de 28…29 de grade și minima de 11…14 grade. Cerul va fi variabil, iar ziua vântul va sufla în general moderat (trecător cu rafale de 35…40 km/h).

Prognoza meteo 29 septembrie 2023, vineri, în țară

Valorile termice diurne, comparabile cu cele din perioada anterioară, vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă pentru sfârșit de septembrie, cu maxime ce se vor încadra între 22 și 30 de grade. În regiunile sud-estice, temporar vor fi înnorări, iar în sudul Dobrogei posibil ploi slabe și vântul va fi moderat, pe alocuri cu rafale de 40…50 km/h, în special pe litoral; în restul țării, cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime, apropiate de cele normale în special în zonele joase din nord, centru și vest, vor fi de la 3…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 18…19 grade pe litoral. În primele ore și spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață pe areale restrânse, cu precădere în depresiunile și pe văile din nordul, nord-estul și centrul țării.

Citește și Prognoza meteo pe două săptămâni. Toamna se lasă aşteptată, vreme de picnic şi în octombrie

Prognoza meteo 29 septembrie 2023, vineri, în București

Vremea caldă pentru sfârșit de septembrie va persista, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade și minima va fi de 13…15 grade. Cerul va fi variabil, iar pe timpul zilei vântul va sufla în general moderat, cu rafale de până la 40…45 km/h.