Prognoza meteo 29 octombrie 2022. Temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal

Prognoza meteo 29 octombrie 2022. Vremea se va menține în general frumoasă, cu valorile termice peste mediile climatologice specifice datei în toată țara.

28 oct. 2022, 16:51
Prognoza meteo 29 octombrie 2022. Temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal

Prognoza meteo 29 octombrie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil, dar local în zonele joase din regiunile intracarpatice și pe arii mult mai restrânse în cele sudice și estice vor fi nori startiformi și ceață, posibil asociate cu totul izolat cu burniță. Vântul va sufla moderat pe crestele Carpaților Meridionali și va fi în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime, în marea lor majoritate se vor menține mai ridicate decât mediile perioadei și se vor încadra între -1…0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și până în jurul a 11 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Prognoza meteo 29 octombrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută spre 4 grade în zona periurbană.

Prognoza meteo 29 octombrie 2022, sâmbătă, în țară

Vremea se va menține în general frumoasă, cu valorile termice peste mediile climatologice specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, dar pe arii restrânse în primele ore ale zilei și noaptea, vor fi nori joși, stratiformi sau ceață, posibil asociate cu totul izolat cu burniță, cu precădere în zonele joase din regiunile intracarpatice. Tot pe parcursul nopții vor fi înnorări temporare în nord și nord-est, unde va crește probabilitatea ca izolat să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali și Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade.

Citește și Când va cădea prima ninsoare. Temperaturi de vară în pragul iernii. Prognoza actualizată de la ANM

Prognoza meteo 29 octombrie 2022, la noapte, în București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Prognoza meteo 30 octombrie 2022, duminică, în țară

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu abaterile cele mai mari față de normele climatologice în regiunile sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, temporar noros în estul și nord-estul țării și pe alocuri va ploua slab în Moldova și zona Carpaților Orientali, iar noaptea posibil izolat și în estul Munteniei și Dobrogea. În primele ore ale zilei și din nou noaptea vor fi nori stratiformi sau ceață și condiții de burniță mai ales în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă în special a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade.

Prognoza meteo 30 octombrie 2022, duminică, în București

Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru finalul lunii octombrie. Ziua, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar noaptea va avea înnorări temporare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Citește și Prognoza meteo 28 octombrie 2022. Temperaturi mari pentru această perioadă a anului, maxime de 23 de grade