PROGNOZA METEO 3 ZILE. Vreme frumoasă în toată ţara până vineri

PROGNOZA METEO 3 ZILE. Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie ne aduc veşti bune: vremea va continua să fie frumoasă în toată până vineri, iar din weekend se va răci şi e posibil să apară ploi.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 14:42
PROGNOZA METEO 3 ZILE. Vreme frumoasă în toată ţara până vineri

LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla moderat în sudul Banatului și pe litoral, iar în restul teritoriului în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jur de 16 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Spre dimineață se va semnala ceață, pe arii restrânse în zonele joase îndeosebi din centrul țării.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 13…14 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

MARŢI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil în zonele de munte și în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade pe litoral și 30 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa în general între 5 și 15 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din Transilvania, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în vestul, nordul și centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade pe litoral și 30 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime, în general, între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief, cu deosebire în centrul și estul teritoriului, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal la această dată îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22…23 de grade pe litoral și 30 de grade în regiunile vestice și sud-vestice, iar cele minime se vor încadra între 8 și 18 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până spre 4 grade. În zonele joase de relief, izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea frumoasă și caldă va persista. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea frumoasă și caldă va persista. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

TENDINŢE SÂMBĂTĂ – LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va intra într-un proces de răcire la început în vest, centru și nord apoi și în celelalte regiuni, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă în prima zi, apoi va intra într-un proces de răcire, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată.