Prognoza meteo 31 octombrie 2023. Temperaturi de vară în mare parte din țară

Prognoza meteo 31 octombrie 2023. Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade.

30 oct. 2023, 13:39
Prognoza meteo 31 octombrie 2023. Temperaturi de vară în mare parte din țară

Prognoza meteo 31 octombrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului în vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri mai ales în zona montanã înaltã şi în regiunile vestice, unde rafalele vor depãşi temporar 55…65 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 2 şi 14 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei, dar mai mari în Dealurile de Vest şi pe litoral. Pe alocuri se va forma ceaţã.

Prognoza meteo 31 octombrie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 8…10 grade, cu valori mai mici în zona preorãşeneascã.

Citește și S-a rupt vortexul polar, ninge abundent. Zeci de zboruri au fost anulate, stratul de zăpadă creşte de la o oră la alta

Prognoza meteo 31 octombrie 2023, marți, în țară

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade. Cerul se va înnora treptat dinspre vestul ţãrii şi va ploua şi sub formã de aversã în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi Olteniei, local în Moldova şi pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi cantitãţi de apã însemnate (15…20 l/mp) şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în regiunile vestice, estice şi la munte, unde rafalele vor fi în general de 50…60 km/h. Dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţã.

Prognoza meteo 31 octombrie 2023, marți, în București

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin la începutul intervalului, apoi se va înnora treptat, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade.

Prognoza meteo 1 noiembrie 2023, miercuri, în țară

Valorile termice vor scãdea în majoritatea zonelor, însã se vor menţine peste cele specifice perioadei în toatã ţara. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua, local la munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 40…50 km/h, iar la altitudini mari în Carpaţii de Curburã, rafalele vor depãşi 70…80 km/h, însã noaptea va slãbi în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 25 de grade, iar cele minime între 2 şi 13 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Pe alocuri se va forma ceaţã.

Citește și Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru România. Vom avea un Crăciun cum n-am mai avut de ani buni!

Prognoza meteo 1 noiembrie 2023, miercuri, în București

Valorile termice vor scãdea uşor, astfel cã temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului, însã probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei (rafale în general de 40…50 km/h), apoi va slãbi în intensitate.