Prognoza meteo 4 decembrie 2023. Săptămâna lui Moș Nicolae începe cu vreme rece. În București vor fi 4 grade

Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã va fi de 3...4 grade, iar cea minimã de -5...-2 grade. Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab şi moderat.

03 dec. 2023, 15:10
Prognoza meteo 4 decembrie 2023. Săptămâna lui Moș Nicolae începe cu vreme rece. În București vor fi 4 grade

LA NOAPTE

TARA
Cerul va avea temporar înnorãri. În regiunile sud-estice, pe arii restrânse, vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, iar în nord-vest, centru şi la munte, la începutul intervalului, pe alocuri va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în primele ore în Oltenia, pe litoral, precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Temperaturile minime se vor situa în general între -9 şi 0 grade. Pe areale mici se va forma ceaţã.

BUCURESTI
Cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, mai scãzutã decât în noaptea precedentã, va fi de 0…2 grade.

LUNI

TARA
Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi precipitaţii slabe, pe arii restrânse ninsori la munte şi doar izolat, mixte, în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral, iar în partea a doua a intervalului, în extremitatea de sud-vest şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 6 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai scãzute în depresiuni. Pe suprafeţe mici se va forma ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -5…-2 grade. Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab şi moderat.

MARTI

TARA
Vremea se va încãlzi uşor faţã de ziua anterioarã şi va deveni normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, ninsori în zonele montane, în special în cele sudice şi ploi în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la altitudini mari, iar la viteze mai mici şi pe arii mai restrânse şi în sud.

BUCURESTI
Vremea va deveni normalã din punct de vedere termic. Cerul va avea temporar înnorãri şi doar cu totul trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

CITESTE SI: Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici. „Tot ce cade din cer se transformă în lapoviţă şi ninsoare”. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

MIERCURI

TARA
Valorile termice vor continua sã se situeze în jurul celor normale perioadei. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii, pe parcursul zilei local în sud şi est, iar spre searã şi noaptea, în extindere, în jumãtatea sud-vesticã. Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare în zonele montane, iar în rest ploi şi izolat lapoviţã sau ninsoare. Pe areale mici se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi pe arii mai restrânse şi în sud-vest şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime în general între -2 şi 5 grade.

BUCURESTI
Vremea se va menţine normalã din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

CITESTE SI: Vremea rea face prăpăd. Oamenii s-au trezit cu apa în case. ”A fost până la geam”. Cod galben și PORTOCALIU de viituri