PROGNOZA METEO 6 noiembrie. Meteorologii vin cu veşti proaste! Ploi, temperaturi scăzute aduse de un val polar care traversează România

După căldura nefirească care a cuprins ţara în luna noiembrie, toamna îşi intră din nou în drepturi şi schimbă vremea brusc. Vor fi ploi în cele mai multe regiuni şi temperaturi scăzute aduse de un val polar ce traversează România, anunţă meteorologii.

06 nov. 2021, 09:00
PROGNOZA METEO 6 noiembrie. Meteorologii vin cu veşti proaste! Ploi, temperaturi scăzute aduse de un val polar care traversează România

PROGNOZA METEO 6 noiembrie. După căldura nefirească care a cuprins ţara în luna noiembrie, toamna îşi intră din nou în drepturi şi schimbă vremea brusc. Vor fi ploi în cele mai multe regiuni şi temperaturi scăzute aduse de un val polar ce traversează România, anunţă meteorologii.

PROGNOZA METEO 6 noiembrie. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că vremea se va răci faţă de ziua precedentă şi în regiunile din jumătatea sud-estică a ţării, urmând astfel a se înregistra valori termice, în marea lor majoritate în jurul celor normale datei. Cerul a fi variabil, cu înnorări în general persistente în centru, sud şi sud-est, unde pe suprafeţe restrânse, trecător se vor semnala ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 9 grade. Dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Bucureşti vor fi nori de nivel jos în cea mai mare parte a intervalului şi trecător posibil se va semnala burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 8…9 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică, 7 noiembrie, ANM prognozează înnorări la începutul intervalului în regiunile sudice şi sud-estice, iar noaptea local în cele sud-vestice şi nordice- unde pe arii restrânse, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 15 grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

În Capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ. Cu ce vreme vine Moş Nicolae în ghetuţe

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Fenomenul care ne strică weekend-ul vizează toată ţara