PROGNOZA METEO. Fenomenul care ne strică weekend-ul vizează toată ţara

Vreme caldă pentru luna noiembrie, cu multă ceaţă şi posibile precipitaţii mixte doar la altitudini foarte înalte.

05 nov. 2021, 19:49
PROGNOZA METEO. Fenomenul care ne strică weekend-ul vizează toată ţara

PROGNOZA METEO LA NOAPTE

În regiunile vestice, nordice și centrale cerul va fi mai mult noros, va ploua la munte, în Banat, local în Transilvania, nordul Moldovei și în Crișana, iar izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nord-estul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade. BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a nopții vor fi nori de nivel jos și ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 11…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 9 grade, anunţă ANM.

Încălzirea globală aduce temperaturile de la Barcelona, la Bucureşti. Efectele dramatice ale schimbărilor climatice, 22 de grade în Capitală cu 50 de zile înainte de Crăciun, mergem în tricou pe stradă
PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va răci, mai accentuat în jumătatea sud-estică a țării, dar valorile termice se vor menține, în general, peste cele specifice perioadei. Astfel, maximele se vor situa între 11 și 18 grade, iar minimele între -3 grade în nordul Moldovei și 11 grade pe litoral. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, local în sud-vestul și centrul teritoriului, la munte și izolat în celelalte regiuni. Pe alocuri, în zonele joase de relief, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat. BUCUREȘTI Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor menține peste cele normale la această dată. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Cerul va avea înnorări, iar în primele ore ale intervalului se va semnala ceață, posibil asociată cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA Cerul va avea înnorări temporare și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea va ploua local în regiunile vestice, nordice, centrale și la munte. Spre sfârșitul intervalului în nordul Carpaților Orientali, pe creste trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 12 grade. Dimineața și noaptea, local, va fi ceață, posibil asociată cu burniță. BUCUREȘTI Cerul va fi temporar noros, iar noaptea se va forma ceață, posibil asociată cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi caldă pentru această dată în regiunile sudice și sud-estice și apropiată de normalul termic al perioadei în rest. În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. În celelalte regiuni, cerul se va înnora treptat spre seară și noaptea, când și aria precipitațiilor va fi în extindere. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în extremitatea de nord a țării și 22 de grade în sud-est, iar cele minime, în general, între -1 și 11 grade. Dimineața și noaptea, local va fi ceață. BUCUREȘTI Vremea se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări temporare ziua, dar va fi noros seara și noaptea, când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade. Dimineața se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Cu ce vreme vine Moş Nicolae în ghetuţe
PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va răci și în jumătatea sud-estică a țării, valorile termice urmând a se situa în jurul normelor perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și, pe parcursul zilei, va ploua în majoritatea regiunilor, iar noaptea îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intesificări în sud și sud est. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -1 și 9 grade. În zonele joase, pe arii restrânse, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea se va răci față de ziua anterioară. Cerul va fi noros și, temporar, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade. DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât nomele perioadei și pe alocuri se vor semnala precipitații slabe.