Prognoza meteo 7 martie 2024. Scad temperaturile, revin ninsorile. Anunțul meteorologilor

Vremea va fi în general închisă, iar valorile de temperatură vor marca o scădere față de intervalul anterior și se vor situa în jurul mediilor multianuale. Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte, ploaie în Banat, Crișana, Oltenia, local în Maramureș și Muntenia și cu totul izolat în Dobrogea, iar local în Transilvania și Moldova vor fi ploi și trecător lapoviță.

06 mart. 2024, 14:10
Prognoza meteo 7 martie 2024. Scad temperaturile, revin ninsorile. Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo 7 martie 2024, la noapte, în țară

Cerul va avea înnorări și va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, local în Oltenia și izolat în Muntenia, iar în Transilvania și pe arii restrânse în Moldova vor fi precipitații mixte. La munte vor predomina treptat ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Mai ales în zonele deluroase și montane se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centru și sud (viteze în general de 40…50 km/h). Temperaturile minime se vor încadra între -1 și 7 grade.

Prognoza meteo 7 martie 2024, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult noros și trecător vor fi condiții de burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări (viteze de 30…40 km/h). Temperatura minimă va fi de 3…4 grade.

Citește și Ciclonul se întoarce peste România. Florinela Georgescu anunţă vreme de palton şi precipitaţii abundente

Prognoza meteo 7 martie 2024, joi, în țară

Vremea va fi în general închisă, iar valorile de temperatură vor marca o scădere față de intervalul anterior și se vor situa în jurul mediilor multianuale. Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte, ploaie în Banat, Crișana, Oltenia, local în Maramureș și Muntenia și cu totul izolat în Dobrogea, iar local în Transilvania și Moldova vor fi ploi și trecător lapoviță. Izolat se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp în vestul, sud-vestul teritoriului și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nord-vest, centru și sud, unde va atinge viteze în general de 35…45 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade.

Prognoza meteo 7 martie 2024, joi, în București

Vremea se va răci și va fi în general închisă. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări (rafale de 40…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar minima de 2…3 grade.

Citește și Iarna revine în Bucureşti. Accuweather a modificat prognoza pentru luna martie, când va ninge în Capitală

Prognoza meteo 8 martie 2024, vineri, în țară

Valorile de temperatură se vor situa în jurul normelor specifice perioadei. Pe parcursul zilei nebulozitatea va persista în cea mai mare parte a țării și va ploua slab, local în Banat și Crișana și cu totul izolat în celelalte regiuni. Îndeosebi în Carpații Occidentali și Meridionali, pe arii restrânse va ninge. Seara și noaptea cerul va deveni variabil, iar mai ales în vest și centru, local se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, iar minimele în general între -6 și 4 grade.

Prognoza meteo 8 martie 2024, vineri, în București

Valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minima de 1…3 grade.