Prognoza meteo 8 martie. Cum va fi vremea de Ziua Internațională a Femeii

De 8 martie, meteorologii nu au veşti tocmai bune. Vremea se menţine rece. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, iar trecător lapoviță și ploaie. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade. Şi în Capitală, se anunţă vreme rece şi

07 mart. 2022, 16:32
Prognoza meteo 8 martie. Cum va fi vremea de Ziua Internațională a Femeii

Prognoza meteo 8 martie. La noapte, cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații local în zonele montane, pe arii mai restrânse în centru și sud și cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, iar în Muntenia și posibil în Oltenia și Dobrogea, trecător va fi și lapoviță sau ploaie. Pe alocuri se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 și 1 grad.

București. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -1…0 grade.

Prognoza meteo 8 martie 

De Ziua Internaţională a Femeii, vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, iar trecător lapoviță și ploaie, pe arii relativ restrânse în regiunile extracarpatice și izolat în rest. În zonele de deal și munte local va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, precum și în vest, nord-est și est. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade.

București

Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic datei. Cerul va avea înnorări și trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru două săptămâni. După ninsori şi vreme rece, vin zile cu temepraturi de primăvară. Prognoza actualizată pentru Bucureşti

Prognoza meteo MIERCURI

În Țară

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea, local în centru și pe alocuri în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime, în general, între -13 și -4 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse la munte și în regiunile extracarpatice și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul, sud-estul, vestul țării și pe crestele montane.

București

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții ca trecător să se semnaleze precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade, mai coborâtă în zona periferică.

Citeşte şi: Rețetă delicioasă de mucenici moldovenești! Cum faci cei mai pufoși mucenici DE POST! Secretul pe care trebuie să îl știe orice gospodină!

Prognoza meteo JOI

În Țară

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața, dar mai ales noaptea, în centrul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ninsori slabe, pe alocuri la munte și în sud și cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar temporar și la intensități mai mici și în celelalte regiuni.

București

Valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de precipitații redusă. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei, dar va slăbi în intensitate seara și noaptea. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade, mai scăzută în zona periferică.

Prognoza meteo VINERI

În Țară

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în centru și pe alocuri în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 și 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -4 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar izolat ninsori slabe, cu o probabilitate mai mare în jumătatea estică a teritoriului. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local și temporar și în celelalte regiuni.

București

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va avea unele înnorări, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -7…-6 grade, posibil mai scăzută în zona periferică.