Prognoza meteo 9 februarie 2023. Temperaturi scăzute pe tot parcursul zilei

Vremea va fi rece, local deosebit de rece în centru și est, geroasă mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării, au spus meteorologii.

08 feb. 2023, 14:23
Prognoza meteo 9 februarie 2023. Temperaturi scăzute pe tot parcursul zilei

Prognoza meteo 9 februarie 2023, la noapte, în țară

Vremea va fi geroasă în nord, nord-est, centru, la deal și la munte și pe alocuri în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -18 și -6 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și în depresiunile intramontane, până spre -22…-25 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi temporar noros în regiunile sudice, unde cu totul izolat vor mai fi condiții de ninsori slabe și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări (viteze în general de 35…45 km/h) în Dobrogea, în sudul Moldovei și în estul Munteniei, amplificând senzația de frig. Pe spații mici se va forma ceață cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo 9 februarie 2023, la noapte, în București

Vremea va fi rece, posibil geroasă la periferie. Cerul va deveni variabil, iar vântul slab. Temperatura minimă va fi de -9…-6 grade.

Citește și Val de frig în România. Temperaturile au coborât până la minus 20 de grade

Prognoza meteo 9 februarie 2023, joi, în țară

Vremea va fi rece, local deosebit de rece în centru și est, geroasă mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -5 și 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și -6 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și în depresiunile intramontane, până spre -22…-25 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei pe litoral și în sudul Banatului. Pe arii restrânse va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură sau fulguială.

Prognoza meteo 9 februarie 2023, joi, în București

Vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -11…-7 grade.

Citește și Temperaturi ca în Siberia. Termometrele vor indica până la MINUS 25 de grade în România

Prognoza meteo 10 februarie 2023, vineri, în țară

Valul de frig va persista, astfel că mai ales dimineața și noaptea va fi ger în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -4 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 și -4 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și în depresiunile intramontane, până în jurul a -20 de grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în regiunile nordice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în zona montană înaltă. Pe arii restrânse va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură sau fulguială.

Prognoza meteo 10 februarie 2023, vineri, în București

Vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea, în special la periferie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -10…-6 grade.