Prognoza meteo 9 septembrie 2023. Temperaturi mai mari decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în nordul și în estul țării și mai mult senin în rest.

08 sept. 2023, 15:07
Prognoza meteo 9 septembrie 2023. Temperaturi mai mari decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Prognoza meteo 9 septembrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 18 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei până spre 2 grade. Spre sfârșitul intervalului, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 9 septembrie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi senin, iar vântul slab. Temperatura minimă, mai scăzută față de noaptea precedentă, va fi de 10…13 grade.

Citește și Vara anului 2023 a fost cea mai caldă din istoria omenirii: „Temperaturile vor continua să crească atâta timp cât nu închidem robinetul emisiilor

Prognoza meteo 9 septembrie 2023, sâmbătă, în țară

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în nordul și în estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest și Câmpia Română, iar cele minime între 9 și 19 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 5 grade. La începutul și spre finalul intervalului, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 9 septembrie 2023, sâmbătă, în București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 12 grade.

Citește și Prognoza meteo 8 septembrie 2023. Vremea va fi predominant frumoasă, mai puțin în sudul și sud-vestul țării

Prognoza meteo 10 septembrie 2023, duminică, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, iar din punct de vedere termic caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, în special în cele din jumătatea de vest. Cerul va fi variabil ziua, când la munte, izolat, vor fi averse slabe și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo 10 septembrie 2023, duminică, în București

Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă față de ziua precedentă, dar apropiată de normalul climatologic al datei, va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 11 grade.