PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi maxime de 11 grade în Capitală

Potrivit meteorologilor ANM, începând cu joi seara, vremea se va răci în Bucureşti, iar temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius. În acelaşi timp, temporar va ploua slab, iar rafalele de vânt vor ajunge la 50 de km pe oră.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 08:58
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi maxime de 11 grade în Capitală

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Începând cu joi, 27 februarie, ora 11 şi până la ora 22, cerul se va înnora și, cu o probabilitate mai mare seara și la începutul nopții. Temporar va ploua slab. Vântul se va intensifica treptat, iar dupăamiaza va atinge viteze în general de 40…50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ploi în următoarele zile

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Începând cu vineri, 28 februarie, ora 08:00 şi până sâmbătă la ora 08:00, cerul va avea înnorări, mai accentuate în a doua parte a zilei și noaptea când temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informațiile meteorologice.

Noi alerte meteo: COD GALBEN de ninsori şi viscol în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi alerte meteo de vreme rea. Meteorologii anunţă ninsori şi viscol în următoarele ore la munte. În jumătatea de sud a ţării se anunţă vânt puternic. 

 
Pe parcursul zilei de joi (27 februarie), mai ales la altitudini mari, în Carpații Meridionali și de Curbură, vântul va avea intensificări cu rafale de 70….100 km/h, va ninge și va fi viscol. Local, îndeosebi în Carpații Orientali, ninsorile vor fi în general moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă mai consistent.